single
[3137,2]
175167

Kruse vrača Arnoldu: “Tisti z manj talenta, mora pač več trenirati”

Avtor: Urban Kolman
5. 11. 2022, 18.40

Spor med Wolfsburgom in napadalcem Maxom Krusejem, ki ga je trener volkov Niko Kovač po slabem začetku sezone odstranil iz ekipe, se nadaljuje. 34-letni napadalec je, kljub statusu pred kratkim imel pregled zaradi poškodbe stegenske mišice. Ta je pokazal, da bo napadalec odsoten vse od novega leta.

Kovač je na novinarski konferenci potrdil, da je Kruse, ki ni v njegovih načrtih poškodovan in sarkastično dodal: “Ali še ni nič objavil na družbenih omrežjih?” Bivši napadalec Union Berlina je namreč znan po tem, da redno komentira dogajanje okoli sebe.

Nemškega veterana je v nedavnem intervjuju omenil tudi kapetan Wolfsburga Maximilian Arnold. Za Kicker je vezist dejal: “Zelo rad hodim v službo. Nisem kot Max Kruse, ki trenira tri ure in pol, ampak v trening centru ostanem dalj časa, da naredim nekaj zase in za svoje telo.”

Jasno je bilo, da se bo na obe izjavi odzval tudi Kruse in ravno to se je zgodilo v petek. Preko Instagrama je napadalec začel: “Petek zvečer, popoln začetek vikenda. Navsezadnje sem dolgo molčal, pet tednov nisem rekel ničesar, a očitno sem le vseprisoten v glavah nekaterih ljudi.”

V nadaljevanju se je osredotočil na Arnolda: “Pravzaprav v glavi ene osebe. Ne vem, zakaj mora kar naprej govoriti o meni in me kar naprej navaja kot zgled, čeprav ga nihče ne vpraša o meni.”

“Pravi, da treniram tri ure in pol, on pa je tam dlje, da je pozoren na svoje telo. Vsi vemo, zakaj je tako. Tisti, ki ima manj talenta, mora pač več trenirati,” je zaključil.

Foto: Boris Streubel/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

 

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Pred kratkim premagal tumor, kmalu za tem dosegel prvenec...Več

2

Za lažje odštevanje do VN Argentine: MXGP se je spomnil na velik dosežek Gajserja (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Grd padec Dončića poskrbel za preplah v Dallasu, Slovenec predčasno zapustil parket...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Neverjetna zgodba: Navijači kluba, ki najbolj ogroža vodilni Bayern, dobesedno krvaveli za njegov obstoj...Več

2

Vrača se Prva liga Telemach: Na ŠTV štiri poslastice v treh tednih...Več

3

Grabić o slabšem jesenskem delu: “Vsebinsko smo bili zadovoljni, rezultatsko ne. Moramo biti potrpežljivi.”...Več