Kronaveter v Ljudskem vrtu vsaj še do poletja 2022

Avtor: Blaž Magdič
6. 4. 2021, 18.07

Slovenski nogometni prvoligaš Maribor je podaljšal pogodbo z Rokom Kronavetrom. Kot poroča spletna stran kluba, je 34-letni nogometaš podpisal pogodbo do poletja 2022.

“Rok s svojimi izkušnjami in kakovostjo pomeni dodatno vrednost za ekipo. Želja je bila obojestranska, dogovor temu primerno hiter. Tudi zaradi njegovega motiva po ustvarjanju novih skupnih uspešnih zgodb je bila odločitev o podaljšanju zelo lahka,” je dejal športni direktor Marko Šuler.

Kronaveter je na 61 tekmah za Maribor dosegel 24 golov. “Vesel sem, da bom lahko še eno leto pomagal ekipi. Zahvaljujem se klubu za zaupanje, ni nam bilo treba zapravljati časa za pogajanja, saj so skupni nameni dobro znani. Prva želja je, da bi že v zaključku letošnje sezone uresničili zastavljen cilj, naslov prvaka. Počutim se sposobnega, da tudi v prihodnje igram na ustrezni ravni in pomagam moštvu k novim uspehom,” pa je povedal Kronaveter, ki bo po novem igral po napotkih Simona Rožmana.

“Prvi vtisi so pozitivni, opazna je nova energija, z drugačno idejo v igri. Trener vztraja na dinamiki, ki nam je manjkala, in vsem nam je všeč ta zamisel o novi podobi moštva. Če bomo v slačilnici sledili trenerjevim zahtevam, ne dvomim, da bomo uspešni,” je zaključil Kronaveter.

Tekmovanje v Prvi ligi Telekom Slovenije je sicer trenutno prekinjeno zaradi epidemije novega koronavirusa. Maribor je na lestvici drugi s točko zaostanka za Olimpijo, ki ima še tekmo v dobrem.

 

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

Hokejska čarovnija v režiji jeseniškega bisera (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Gajser v Italiji za las ušel grdemu padcu...Več

3

VIDEO: Nor zaključek El Clasica pripadel Realu...Več

Najbolj brano ta mesec

1

FOTO: Iličić na treningu s pozlačenimi kramponi...Več

2

Tim Gajser vse bližje dokončanju svoje nove proge (VIDEO)...Več

3

“S takšnim pristopom bi še danes igrali v Ligi prvakov”...Več