single
[3]
171322

Krka z novim trenerjem in osveženo zasedbo pripravljena na novo sezono

Avtor: Klemen Verlič
26. 9. 2022, 14.43

V KK Krka že odštevajo dneve do začetka sezone. V 1. krogu domače Lige NKBM se bo ekipa z Novega mesta doma v soboto ob 13. uri pomerila z Rogaško. Tekmo boste lahko spremljali v neposrednem prenosu na Šport TV, za vse ljubitelje košarke pa bo vstop na tribune Športne dvorane Leona Štuklja prost.

Krko bo v novi sezoni vodil trener Gašper Okorn, njegov prvi pomočnik pa bo Igor Kešelj. Okorn v novi sezoni računa na precej prevetreno zasedbo. Njegovi varovanci bodo v prihodnji sezoni Leon Stergar, kapetan Rok Stipčević, Miha Cerkvenik, Andrej Stavrov, Mate Vucić, Robert Jurković, Radosav Spasojević, Jan Špan, Miha Škedelj, Jurij Macura in Branislav Vujadinović.

Novinci v ekipi so Miha Cerkvenik, Mate Vucić, Robert Jurković, Radosav Spasojević, Jan Špan in Branislav Vujadinović. Rok Zaman in Jaka Klobučar, ki sta priprave začela s člani, pa bosta v novi sezoni posojena. Zaman bo igral za Trote v 2. SKL, Klobučar pa za Ilirijo v Ligi NKBM in tekmovanju Alpe Adria Cup.

V novi sezoni bo Krka prav tako igrala z dvema ekipama v članski konkurenci. V Ligi NKBM bo igrala novomeška članska ekipa, v 4. SKL pa ekipa Krka mladi.

Novomeščani bodo svojo deveto in obenem zadnjo pripravljalno tekmo odigrali v torek v Domžalah proti Helios Suns. Sezono v domačem prvenstvu pa bodo začeli s sobotnim obračunom proti Rogaški.

Krka – Rogaška v soboto ob 12.55 na Š1!

Foto: Sportida.com
Vir: KK Krka

 

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Nalet, ki odmeva še v dnevih po tekmi! Branilec Olimpije tekmeca pospravil na klop...Več

2

VIDEO: Prestop, ki je zaznamoval bundesligaško poletje...Več

3

Gajser s popolno dirko do zmage na VN Velike Britanije (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Koper v Ljudskem vrtu Mariboru zadal tretji zaporedni prvenstveni poraz (VIDEO)...Več

2

Koliko jih bo Šeško moral zabiti, če želi postati najboljši slovenski bundesligaški strelec vseh časov?...Več

3

Studio Šport TV: “Primer Rogaška? Nekdo bo moral prevzeti odgovornost!” (VIDEO)...Več