single
[3]
171322

Krka z novim trenerjem in osveženo zasedbo pripravljena na novo sezono

Avtor: Klemen Verlič
26. 9. 2022, 14.43

V KK Krka že odštevajo dneve do začetka sezone. V 1. krogu domače Lige NKBM se bo ekipa z Novega mesta doma v soboto ob 13. uri pomerila z Rogaško. Tekmo boste lahko spremljali v neposrednem prenosu na Šport TV, za vse ljubitelje košarke pa bo vstop na tribune Športne dvorane Leona Štuklja prost.

Krko bo v novi sezoni vodil trener Gašper Okorn, njegov prvi pomočnik pa bo Igor Kešelj. Okorn v novi sezoni računa na precej prevetreno zasedbo. Njegovi varovanci bodo v prihodnji sezoni Leon Stergar, kapetan Rok Stipčević, Miha Cerkvenik, Andrej Stavrov, Mate Vucić, Robert Jurković, Radosav Spasojević, Jan Špan, Miha Škedelj, Jurij Macura in Branislav Vujadinović.

Novinci v ekipi so Miha Cerkvenik, Mate Vucić, Robert Jurković, Radosav Spasojević, Jan Špan in Branislav Vujadinović. Rok Zaman in Jaka Klobučar, ki sta priprave začela s člani, pa bosta v novi sezoni posojena. Zaman bo igral za Trote v 2. SKL, Klobučar pa za Ilirijo v Ligi NKBM in tekmovanju Alpe Adria Cup.

V novi sezoni bo Krka prav tako igrala z dvema ekipama v članski konkurenci. V Ligi NKBM bo igrala novomeška članska ekipa, v 4. SKL pa ekipa Krka mladi.

Novomeščani bodo svojo deveto in obenem zadnjo pripravljalno tekmo odigrali v torek v Domžalah proti Helios Suns. Sezono v domačem prvenstvu pa bodo začeli s sobotnim obračunom proti Rogaški.

Krka – Rogaška v soboto ob 12.55 na Š1!

Foto: Sportida.com
Vir: KK Krka

 

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Neymarjev dvojnik preslepil varnostnike...Več

2

Zadnja ekipa Alpske lige namučila Železarje, ki v Podmežakli ostajajo neporaženi (VIDEO)...Več

3

Golemac: “Pričakujemo težko tekmo, toda moramo iti na zmago!” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Nova polomija sodnika in VAR-a: Portugalska enajstmetrovka v nasprotju s pravili? (FOTO)...Več

2

Ronaldo še zadnjič udaril po Unitedu: Izdal novo uro s podobo gola, ki ga je dosegel proti rdečim vragom (FOTO)...Več

3

Théo Hernández: v bratovem imenu...Več