šport TV 1 logo
23:00
Motokros Magazin, VN Portugalske MXGP
šport TV 2 logo
23:00 DANES
Finale: Primorska - Olimpija, tretja tekma Liga Nova KBM
šport TV 3 logo
23:00 DANES
Caen - Bordeaux Ligue 1

Kristjan Horžen v Celju do 2022

Avtor: Gregor Kovačič
6. 5. 2019, 15.31

RK Celje Pivovarna Laško je sklenil novo sodelovanje s krožnim igralcem, Kristjanom Horženom, ki bo v Celju ostal vsaj do leta 2022.

Kristjan Horžen je v Celje Pivovarno Laško iz RK Trimo Trebnje prišel pred začetkom aktualne sezone in takoj s svojim pristopom pokazal, da lahko klub v prihodnje nanj resno računa. Za člane je do sedaj zbral 46 nastopov, na katerih je dosegel 85 zadetkov. Po prilagajanju na začetku sezone, v nadaljevanju dobiva vse več priložnosti, v končnici za prvaka je, ob izjemni učinkovitosti (88%), namreč dosegel 21 zadetkov. Svoj krst je letos doživel tudi v ligi prvakov, kjer je dosegel 14 zadetkov in mnogi ga v prihodnje že vidijo v članski reprezentanci Slovenije.

A mladinski reprezentant, ki se je z izbrano vrsto pred sezono v Zlatorogu veselil naslova evropskega prvaka, se zaveda, da je pred njim še veliko dela in da za vse pride čas, predvsem pa, da je za to potrebnega veliko dela in odrekanja. Vse to bo lahko dosegel v dresu Celja Pivovarne Laško, saj je pogodbo s celjskim klubom sedaj sklenil do izteka sezone 2021 / 2022. To pomeni, da bo okostje ekipe v prihodnjih sezonah ostajalo bolj ali manj enako, saj je večina pogodb igralcev v članski ekipi, sklenjena za daljše časovno obdobje.

Foto: sportida.com

Vir: RK Celje

Priporočamo še

1

Manchester City: kralj Anglije, a brez evropske krone...Več

2

Nejc Mravlja: “Zavesa, dol!” (blog)...Več

3

PAOK: »Zbogom, Atene!«...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Družinska naveza Gajser, Nejcu zdaj zaupajo tudi Japonci...Več

2

Ronaldo kapetanu Rome: Premajhen si, da bi lahko govoril (VIDEO)...Več

3

Srhljivi prizor Gajserjevega padca, ki bi se lahko končal zelo hudo (VIDEO)...Več