šport TV 1 logo
15:00 V ŽIVO
Studio 3,4, Šport
šport TV 2 logo
14:55 V ŽIVO
St. Etienne - Brest Ligue 1
šport TV 3 logo
14:15
Singapur, tretji dan Svetovni pokal

Kristjan Horžen v Celju do 2022

Avtor: Gregor Kovačič
6. 5. 2019, 15.31

RK Celje Pivovarna Laško je sklenil novo sodelovanje s krožnim igralcem, Kristjanom Horženom, ki bo v Celju ostal vsaj do leta 2022.

Kristjan Horžen je v Celje Pivovarno Laško iz RK Trimo Trebnje prišel pred začetkom aktualne sezone in takoj s svojim pristopom pokazal, da lahko klub v prihodnje nanj resno računa. Za člane je do sedaj zbral 46 nastopov, na katerih je dosegel 85 zadetkov. Po prilagajanju na začetku sezone, v nadaljevanju dobiva vse več priložnosti, v končnici za prvaka je, ob izjemni učinkovitosti (88%), namreč dosegel 21 zadetkov. Svoj krst je letos doživel tudi v ligi prvakov, kjer je dosegel 14 zadetkov in mnogi ga v prihodnje že vidijo v članski reprezentanci Slovenije.

A mladinski reprezentant, ki se je z izbrano vrsto pred sezono v Zlatorogu veselil naslova evropskega prvaka, se zaveda, da je pred njim še veliko dela in da za vse pride čas, predvsem pa, da je za to potrebnega veliko dela in odrekanja. Vse to bo lahko dosegel v dresu Celja Pivovarne Laško, saj je pogodbo s celjskim klubom sedaj sklenil do izteka sezone 2021 / 2022. To pomeni, da bo okostje ekipe v prihodnjih sezonah ostajalo bolj ali manj enako, saj je večina pogodb igralcev v članski ekipi, sklenjena za daljše časovno obdobje.

Foto: sportida.com

Vir: RK Celje

Priporočamo še

1

VIDEO: Hrvaški Messi za Rijeko zabil dva evrogola...Več

2

VIDEO: Matevž Irt in njegova Francesca...Več

3

VIDEO: Hokejska akademija je zadetek v polno!...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Tim Gajser svoji Špeli naročil: Na Baliju moramo imeti tudi …...Več

2

Prepelič dobil bitko z Realom, s starim prijateljem prihaja v Ljubljano...Več

3

Gajser v ekskluzivnem intervjuju pred navijači: Nimam besed, neverjetni so! (VIDEO)...Več