single
[38]
193624

Krajnc pred začetkom SP v footgolfu: “Čakata nas vročina in vlaga, a upam, da nekdo od nas uresniči svoje sanje” (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
27. 5. 2023, 13.15

S soboto se v Združenih državah Amerike v Orlandu začenja svetovno prvenstvo v footgolfu. Na njem bo tekmovala tudi Slovenija. Glavni zvezdnik slovenske izbrane vrste je Uroš Kranjc, ki je v pretekli sezoni slavil na največjem turnirju pri nas Slovenia Open na Ptuju. Prav tako je najvišje uvrščeni Slovenec na svetovni lestvici.

Pred potovanje v ZDA je Krajnc dejal: “Lansko leto je šlo pri meni vse kot po maslu. Sam sem se odločil, da se bom maksimalno posvetil sezoni, ki mi je res sanjsko uspela. Fantje komaj čakamo svetovno prvenstvo. Vsi smo na trnih. Je pa ena težava. Nismo imeli dovolj treningov. Vreme ni bilo ugodno. Dvakrat je bilo prestavljeno državno prvenstvo. Dejansko smo trenirali malo po mehkih terenih, iskali možnosti za treninge kjerkoli smo lahko. Upam, da nam to za Orlando ne bo škodilo.”

Opozoril je na morebitne težave, s katerimi se bo spopadla slovenska reprezentanca: “Tam pričakujemo čisto drugačna igrišča. Pri nas je vse mehkeje. Tam so bolj trda in hitra igrišča. Upam, da se bomo v dveh dneh, ko lahko treniramo čim bolj privadili. Čaka nas tudi vročina, vlaga in potovanje. Upam, da nas to ne bo zmedlo in da bo kateri izmed igralcev uresničil svoje sanje.”

VIDEO: Krajnc o sezoni in SP v Orlandu

Video is not available for your country.

Video, foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Motika cilja visoko: “Pričakujem velik prestop, vidim se v eni izmed najboljših petih lig” (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Nalet, ki odmeva še v dnevih po tekmi! Branilec Olimpije tekmeca pospravil na klop...Več

3

VIDEO: Prestop, ki je zaznamoval bundesligaško poletje...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Koper v Ljudskem vrtu Mariboru zadal tretji zaporedni prvenstveni poraz (VIDEO)...Več

2

Koliko jih bo Šeško moral zabiti, če želi postati najboljši slovenski bundesligaški strelec vseh časov?...Več

3

Studio Šport TV: “Primer Rogaška? Nekdo bo moral prevzeti odgovornost!” (VIDEO)...Več