single
[38]
127512

Košarkarska reprezentanca 3×3 ostala brez nastopa v Tokiu

Avtor: Klemen Verlič
6. 6. 2021, 21.14

Moški članski reprezentanci v košarki 3x3 se ni uspelo uvrstiti na olimpijske igre v Tokio. Na kvalifikacijskem turnirju v Debrecenu so Slovenci obstali v polfinalu, ko so jih po izenačenem in napetem dvoboju z 19:16 ugnali gostitelji Madžari. V Tokio bo odpotoval zmagovalec finalnega obračuna med Belgijo in Madžarsko.

Slovenski košarkarji so izločilni dan olimpijskega kvalifikacijskega turnirja v Debrecenu začeli s prepričljivo zmago v repasažu. Z 21:12 so ugnali Romune in se odločno podali v polfinalni boj z Madžari. Začeli so ga odlično ter povedli s petimi točkami razlike. Madžari se na krilih navijačev niso predali, Slovence sredi tekme ujeli in v razburljivi končnici prišli do zmage 19:16 ter s tem finalnega obračuna z Belgijci.

“Po zelo dobrem začetku tekme smo Madžarom dovolili, da so se vrnili v igro. Na koncu je tudi malo športne srečne tekmo prevesilo v njihovo korist in morali smo jim čestitati za zmago. Fantje so se borili po najboljših močeh, a na žalost to ni bilo dovolj in ni se nam uspelo uvrstiti na olimpijske igre,” je dejal Matic Vidic, selektor slovenske reprezentance.

Foto: Sportida,com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO:”Mož v pižami”- senzacija Eura 2016...Več

2

VIDEO: Zadnja priložnost za Löwa...Več

3

Ronaldo na novinarski konferenci presenetil s svojo potezo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Gajser: Ni enostavno postati prvak, še težje pa je naslov ubraniti...Več

2

NA DANAŠNJI DAN: Krstna tekma Slovenije na velikih tekmovanjih (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Drago Kos o pristojnostih sistema VAR...Več