puščica dol ikona
Trenutno na sporedu
puščica gor ikona
00:55 V ŽIVO
Argentina - Mehika, Nogomet - Prijateljska tekma
šport TV 1 logo
01:00
Vrhunci, Košarka - Španska liga
šport TV 2 logo
, -
šport TV 3 logo

NBA zvezdnik Kevin Durant je pristal na sodelovanje v košarkarsko obarvani televizijski seriji, ki bo obogatila izvirno televizijsko ponudbo podjetja Apple. Košarkar NBA moštva iz Golden Stata bo pri snemanju serije z naslovom Swagger sodeloval s hišo Imagine, ki jo vodita holivwoodski producent Brian Grazer in režiser Ron Howard.

Durant

Serijo naj bi napisal ugledni scenarist Reggie Rock Bythewood, produkcijo pa bosta prevzela Imagine Television in Thirty Five Media, je za francosko tiskovno agencijo AFP razkril vir, ki je dobro seznanjen z načrti za nastanek serije.

O seriji se je na omrežju Twitter razpisal kar sam Kevin Durant in izrazil navdušenje nad sodelovanjem s partnerji, kot sta Imagine in Apple.

Navdih za serijo so njeni ustvarjalci dobili v Durantovih izkušnjah iz mladih let. Tako naj bi med drugim prikazovala njegova mladostniška prizadevanja za uspeh, vključno z igranjem v amaterskih ligah in izzivi njegove družine pri spogledovanju s priložnostmi, ki jih nudi poklicna košarka.

Apple je sicer segel globoko v žep, da bi povečal svojo televizijsko ponudbo. Tako je že podpisal tudi pogodbo s Stevenom Spielbergom za serijo Neverjetne zgodbe, v kateri bosta med drugim nastopili Jennifer Aniston in Reese Witherspoon.

 

Foto: Guliver/Getty Images
VIR: STA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja