single
[2,2427]
121967

Kek: Imam še dva dvoma glede udarne enajsterice (VIDEO)

Avtor: Kenny Jan
23. 3. 2021, 17.50

Prva tekma kvalifikacij za svetovno prvenstvo v Katarju 2022 se nezadržno bliža. Že takoj na začetku je na sporedu obračun, v katerega v ''uperjene'' največ pozornosti, in sicer lokalni derbi s Hrvaško. Dan pred tekmo sta na tiskovni konferenci na vprašanja medijev odgovarjala Matjaž Kek in Jan Oblak, oba seveda verjameta v uspeh slovenske izbrane vrste.

Slovenski vratar meni, da je v tem trenutku največja kakovost slovenske reprezentance ekipni duh, ki se je izoblikoval v zadnji izvedbi lige narodov in ki je bil v zadnjih letih morda preveč odsoten.

Selektor je priznal, da ima še nekaj pomislekov in dvomov glede tega, koga uvrstiti v začetno postavo, vendar bo odgovor kmalu našel. Verjame, da za jutrišnji uspeh zgolj borbenost ne bo dovolj, saj je v modernem nogometu veliko dejavnikov, s pomočjo katerih premagaš (vsaj na papirju kvalitetnejšega) nasprotnika.

Slovenija-Hrvaška, v sredo, ob 20.40, samo na programu Š1. Ne zamudite niti studijskega dela s pričetkom ob 20.00. Vabljeni v našo družbo! 

Foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Allegri besnel po tekmi: ”In oni bi radi igrali za Juventus!” (VIDEO)...Več

2

Lotrič: Evropa nam bo prinesla veliko novih izkušenj (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Bo Olimpija eno izmed presenečenj letošnje ICEHL?...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Olimpija v ICEHL...Več

2

Pred derbijem na ŠTV: Mulahusejnović je novi Džeko (video)...Več

3

Puškaša naj dobi … kuža!...Več