single
[3194]
217025

Karničnik pred Muro: Prve tekme spomladanskega bodo zelo pomembne, v nedeljo gremo po zmago (VIDEO)

Avtor: Aljaž Pirnat
9. 2. 2024, 14.52

Nogometaši NK Celja bodo v nedeljo ob 15. uri proti Muri odprli spomladanski del sezone. Pred nadaljevanjem prvenstva grofje v Prvi ligi Telemach suvereno zasedajo vrh lestvice. Pred prvim zasledovalcem, ljubljansko Olimpijo, imajo deset točk naskoka. Branilec Celjanov Žan Karničnik pred nedeljskim obračunom izpostavlja, da je zelo pomembno, da drugi del začnejo dobro in si s tem ustvarijo dobro izhodišče v lovu za naslov.

“Lahko rečem, da smo oddelali zelo dobre priprave. Turčija je bila pika na I, pa tudi po povratku smo zelo dobro delali. Generalka je pokazala, da lahko z veliko optimizma pričakujemo nadaljevanje prvenstva,” je za klubsko spletno stran sprva povedal Karničnik.

“Zelo pomembno bo, kako bomo odigrali prve tekme v spomladanskem delu prvenstva. Ko si pravi, in ko nisi pravi, to nasprotiniki vidijo. V primeru, da bomo na pravi ravni, mislim, da bomo zadržali razliko, ki smo si jo priigrali v jesenskem delu sezone,” je še dodal 29-letni Slovenj Gradčan, ki se bo v nedeljo pomeril proti svojemu nekdanjemu klubu.

“Vesel sem, da so vse nejasnosti za mano, in da sem dokončno v Celju, kjer se dobro počutim. Pričakujem, da bomo z ekipo dobro igrali in z zmago startali v nadaljevanje prvenstva,” je v zaključku še dejal  slovenski reprezentant.

VIDEO: Izjava Žana Karničnika pred obračunom z Muro

𝐍𝐊 𝐂𝐞𝐥𝐣𝐞 – 𝐍Š 𝐌𝐮𝐫𝐚 𝐯 𝐧𝐞𝐝𝐞𝐥𝐣𝐨 𝐨𝐛 𝟏𝟓.𝟎𝟎 𝐯 ž𝐢𝐯𝐨 𝐧𝐚 Š𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐓𝐕 𝟏. Ž𝐞 𝟒𝟓 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭 𝐩𝐫𝐞𝐣 𝐩𝐚 𝐬𝐦𝐨 𝐳𝐚 𝐯𝐚𝐬 𝐩𝐫𝐢𝐩𝐫𝐚𝐯𝐢𝐥𝐢 𝐳𝐚𝐧𝐢𝐦𝐢𝐯 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐣𝐬𝐤𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦. 𝐕𝐚𝐛𝐥𝐣𝐞𝐧𝐢 𝐯 𝐧𝐚š𝐨 𝐝𝐫𝐮ž𝐛𝐨!

Video: NK Celje
Vir: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Benjamin Markuš: En trenutek lahko prevesi tehtnico (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Prepelič in Tobey Ukrajincem pokazala, kako se izvaja alley oop...Več

3

Sekulić: Fantom sem rekel, da morajo verjeti (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Bundesliga: Borussia še naprej le točko pred Leipzigom, Šeško ob porazu bikov do novega zadetka...Več

2

Je sezona Bayerna zares tako slaba?...Več

3

Sanjski večer Klemna Prepeliča: “Nisem pomemben, ponosen sem na vse fante!” (VIDEO)...Več