single
[2759]
132364
sport_tv_logo_navigation_mini.png

Kane: “Zmagati hočemo za navijače”

Avtor: Urban Kolman
11. 7. 2021, 12.00

Prvi zvezdnik in kapetan angleške reprezentance Harry Kane je svojim današnjim nasprotnikom italijanski dvojici Leonardu Bonucciju in Giorgiju Chielliniju namenil pohvale, saj ju je uvrstil med najboljše obrambne igralce na svetu. Dotaknil se je tudi dosežkov reprezentance in jasno povedal, kakšni so angleški načrti za finale.

Dejal je: “Sta odlična obrambna igralca in skozi kariero sta doživela že veliko takšnih situacij. Proti njima sem že igral, poleg tega je moj cilj, da se v karieri preizkusim proti najboljšim branilcem in onadva tja gotovo spadata.”

O tekmi sami je Kane povedal: “Gre za tekmo med Anglijo in Italijo in imamo veliko zaupanje v moč ekipe. V finalu se lahko zgodi veliko stvari in poskrbeti moramo, da bodo te bile v našo korist.”

27-letnik je zavrnil trditve, da je angleška ekipa preveč prijazna: “Mislim, da nismo preveč prijazni. Imamo odločnost za zmago. Smo fokusirani in prepričani, o tem kaj hočemo doseči in zato smo v finalu.”

O dosežkih ekipe je Kane dejal: “Že ves čas sproti rušimo ovire, ki jih Anglija v preteklosti ni uspela in naš končni cilj je zmaga. Naš končni cilj je, da bodo navijači na koncu ponosni.”

Foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: SŽ Olimpija na prvi domači tekmi točke predala Celovcu...Več

2

VIDEO: Kako ne začeti tekme? Predava Las Vegas...Več

3

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

2

Union Berlin: Novi nemški vladar?...Več

3

Tekma med Muro in Olimpijo dobiva tretji polčas: Riera na družbenem omrežju odgovarja Čontali (FOTO, VIDEO)...Več