single
[2,3194]
175578

Kanarčki pred gostovanjem v Celju imenovali novega športnega direktorja

Avtor: Urban Kolman
10. 11. 2022, 13.10

V nedeljo se bosta v sedemnajstem krogu Prve lige Telemach pomerila Celje in Koper. Prvi obračun v sezoni so na začetku septembra dobili grofi. Na Bonifiki so bili boljši od kanarčkov in slavili z 0:2. Pred tekmo med drugo in tretjo ekipo za vas pripravljamo tudi zanimiv studijski del.

Pri gostih iz Primorske bo to prva ligaška tekma, odkar je prišlo do sprememb v pisarnah kluba. Nekdanji kapetan Ivica Guberac je namreč med tednom prevzel funkcijo športnega direktorja. Na začetku sezone se je po upokojitvi kot pomočnik pridružil zdaj že prejšnjemu športnemu direktorju Oliverju Bogatinovu.

Bogatinov, ki bo prevzel vlogo poslovnega direktorja, je o svojem nasledniku dejal: “Prišel je trenutek, o katerem se je govorilo vse od njegove zadnje, poslovilne tekme. Ivici tudi v prihodnje želim veliko poslovnih in športnih uspehov. Mislim, da je pripravljen, saj o nogometu razmišlja 24 ur na dan.”

Nadaljeval je: “Tudi njegove bogate igralske izkušnje mu bodo koristile pri vseh izzivih, ki ga čakajo v novi vlogi. Hkrati se zahvaljujem klubu za izkazano zaupanje v zadnjem letu in pol. Skupaj smo realizirali rekordne prestope in Koper vrnili v vrh slovenskega nogometa.”

Nekaj besed o spremembah je povedal tudi predsednik kluba Ante Guberac: “V klubu delujemo timsko, skupaj sprejemamo odločitve. Bogatinov je ob imenovanju prevzel vlogo poslovnega direktorja in skrbel tudi za športni del. Dogovor z njim imamo do konca leta, a se bom že v naslednjih dneh sestal z njim. Vsi si želimo dolgoročnega sodelovanja.”

Celje – Koper, v nedeljo s studijskim delom od 14.15 na Š1

Vir: FC Koper
Foto: Sportida.com

 

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Neymarjev dvojnik preslepil varnostnike...Več

2

Zadnja ekipa Alpske lige namučila Železarje, ki v Podmežakli ostajajo neporaženi (VIDEO)...Več

3

Golemac: “Pričakujemo težko tekmo, toda moramo iti na zmago!” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Nova polomija sodnika in VAR-a: Portugalska enajstmetrovka v nasprotju s pravili? (FOTO)...Več

2

Ronaldo še zadnjič udaril po Unitedu: Izdal novo uro s podobo gola, ki ga je dosegel proti rdečim vragom (FOTO)...Več

3

Théo Hernández: v bratovem imenu...Več