šport TV 1 logo
17:55 V ŽIVO
Juventus - Torino Serie A
šport TV 2 logo
16:55 V ŽIVO
Rennes - Lens Ligue 1
šport TV 3 logo
18:25 V ŽIVO
Viktoria Plzen - Karvina Češka liga

Juventus lansiral četrti dres, ki ga je oblikoval Pharrell Williams (VIDEO)

Avtor: Klemen Verlič
24. 10. 2020, 08.44

Juventus je uradno predstavil svoje četrte drese za letošnjo nogometno sezono. Člani moštva ga bodo prvič oblekli že v nedeljo na srečanju proti Veroni. Dres je sicer oblikovala Adidasov klub človeške rase pod vodstvom slavnega ameriškega glasbenika Pharella Williamsa.

“Redefiniraj spomine, podoživi zgodovino, živi korak pred ostalim,” je po besedah kluba uradni slogan novih oprav. Juventus je ob uradni predstavitvi dresa poudaril, da gre za unikaten projekt z Adidasom, moštvo pa naj bi ga poleg srečanje z Verono, obleklo še na novembrskem obračunu s Sassuolom.

“Ob ustvarjanju zasnove je ekipo, vodeno s strani Pharrella Williamsa, navdahnila predvsem zgodovina in edinstvenost našega kluba. Želeli so obuditi naše največje uspehe, ki so preoblikovali našo nogometno kulturo. V projektu je sodelovalo ogromno ljudi, ki so brskali po arhivih Juventusa. Predvsem se jim je dopadel naš rožnati dres s sezone 2015/16, ki je bila tudi prva, v kateri smo sodelovali z Adidasom. Ta je bil njihova zasnova,” so dejali pri Juventusu.

Nogometaše Juventusa bosta v novi opravi lahko videli v nedeljo, ko se bodo pomerili z Verono. Prenos srečanja bo ob 20.40 na Š1!

Foto: Guliver/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Messi se je poklonil Maradoni...Več

2

VIDEO: Rupnik znova uprizoril Messija...Več

3

VIDEO: Igralci Lazia preklinjali ob obupnem pristanku “novega” letala...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Srce, veliko kot garderobna omara...Več

2

BLOG: Mesto, kjer se otroci rojevajo z vratarskimi rokavicami...Več

3

Maldini: Sram me je bilo, ko sem videl posnetke tekem proti Maradoni...Več