šport TV 1 logo
21:00
VN Velike Britanije, druga dirka MXGP 2016
šport TV 2 logo
21:30
Bologna - Milan Serie A
šport TV 3 logo
21:00
PSG - Nantes Ligue 1

Juve in Inter v ponedeljek pred polnimi tribunami?

Avtor: Marko Premrl
26. 2. 2020, 11.01

Zaradi hitrega širjenja koronavirusa na severu Italije so bile v prejšnjem krogu Serie A odpovedane štiri tekme. Namigovalo se je, da bo obračun tega vikenda med Juventusom in Interjem potekal za zaprtimi vrati, v teh urah pa se odgovorni pogovarjajo, da bi morda bila tekma celo na sporedu v ponedeljek pred polnimi tribunami.

Po pisanju dnevnika La Stampe bi bil lahko derbi Juventusa in Interja na sporedu v ponedeljek in to pred polnimi tribunami. Prvega marca (če vmes ne bo prišlo do sprememb) namreč poteče trenutna omejitev obiskovanja večjih dogodkov, tudi športnih.

V Lombardiji so bile v prejšnji teden odpovedane številne tekme od mladinskih pa do članskih selekcij, od nižjih do prvih lig. Prestavljen je bil med drugim tudi dvoboj Interja in Sampdorie.

Vodilni možje Serie A so zaradi natrpanega urnika začeli razmišljati, da bi se torinski obračun lahko igral za zaprtimi vrati, kar pa je spravilo na noge številne navijače, ki so že kupil vstopnice in bržkone ne bi dobili povrnjenih stroškov. Ena od idej je bila (sicer so kasneje ugotovili, da po pravilih ni izvedljiva), da bi tekmo prenašal kateri od neplačniških kanalov.

Več o morebitni odločitvi bo znano v prihodnjih urah.

Srečanje Juventusa in Interja si boste lahko ogledali v živo na Šport TV 1. Dvoboj pa bomo obogatili s studijskim delom. 

 

Foto: Guliver/Getty Images

Priporočamo še

1

Xavi naj bo!...Več

2

Fairplay v karanteni...Več

3

Alberto Gilardino: Violinist na začetku nove poti...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Postopno, a strastno taktično dozorevanje Jürgena Kloppa...Več

2

Kurtić za ŠTV: Nisem še rekel zadnje, Jojo je TOP 5 na svetu!...Več

3

Celotna kariera Uroša Zormana zajeta v eno biografijo (intervju)...Več