pismo ikona
šport TV 1 logo
05:00
Milan - Fiorentina Serie A
šport TV 2 logo
05:00
Bologna - Crotone Serie A
šport TV 3 logo
05:00
Lyon - Reims Ligue 1

Jezerniki v novi sezoni pred praznimi tribunami

Avtor: Marko Premrl
12. 11. 2020, 13.00

Prvaki severnoameriške košarkarske lige NBA Los Angeles Lakers, ki so v boju za šampionske prstane premagali Miami Heat Slovenca Gorana Dragića, so napovedali, da bodo v novo sezono vstopili brez gledalcev. Nova sezona lige NBA se bo začela 22. decembra, Staples Center pa bo vsaj na začetnih tekmah prazen, poroča ameriški ESPN.

Los Angeles Clippers, ki prav tako domujejo v dvorani Staples Center, za zdaj sicer še niso razkrili svojih načrtov za novo sezono, vendar se od njih pričakuje, da bodo zavzeli isto stališče kot mestni tekmeci.

LA Lakers so odločitev sprejeli v sodelovanju s kalifornijsko zvezno vlado ter z lokalnimi zdravstvenimi delavci. Uradno stališče kluba je, da bodo tekme brez navijačev potekale “do nadaljnjega”.

“Zdravje in varnost naših navijačev, igralcev, članov osebja ter celotne skupnosti sta naši prioriteti v teh koronskih časih. Še naprej bomo tesno sodelovali z odgovornimi in pripravili načrt, kako lahko varno pripeljemo navijače nazaj v Staples Center,” so sporočili iz tabora jezernikov.

Vodstvo prvakov se je obenem odločilo, da za zdaj še ne bodo pod strop izobesili prapora za 17. osvojeni naslov prvaka, temveč bodo s slovesnostjo počakali na vrnitev gledalcev.

 

Foto: Getty Images
VIR: SAT

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Rupnik znova uprizoril Messija...Več

2

Pozabite “panenko”: To je čudežna 11-metrovka, ki bi šokirala vse vratarje sveta (VIDEO)...Več

3

Bohar in Jurčević z Osijekom zrušila Dinamo in potrdila visoke apetite (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

BLOG: Mesto, kjer se otroci rojevajo z vratarskimi rokavicami...Več

2

Narobe svet: Če bo Pirlo zmagoval, bo bonuse prejemal tudi Sarri...Več

3

Je Tottenham dokončno stopil na šampionsko pot?...Več