single
[4]
135065

Jesenice z Bledom, Olimpija pa proti Kranjčanom

Avtor: Marko Premrl
20. 8. 2021, 12.25

Hokejska zveza Slovenije je danes opravila žreb parov pokalnega tekmovanja, ki bo v začetku septembra potekalo na Bledu. V četrtfinalu bodo lanski zmagovalci, hokejisti Sija Acronija Jesenic, igrali z MK Bledom, kar bo ponovitev lanskega finala. SŽ Olimpija pa se bo pomerila s kranjskim Triglavom.

Pokalno tekmovanje bo v obliki turnirja potekalo med 1. in 4. septembrom na Bledu v organizaciji Hokejsko drsalnega kluba Bled.

Za boj za prvo lovoriko v sezoni 2021/22 so se prijavili Sij Acroni Jesenice, SŽ Olimpija, Slavija Junior, Triglav Kranj, True Celje, Maribor, MK Bled in Hidria Jesenice.

Žreb je določil četrtfinalne pare Sij Acroni Jesenice – MK Bled, Slavija Junior – Maribor (zmagovalca teh parov se bosta med seboj pomerila v polfinalu), True Celje – Hidria Jesenice in SŽ Olimpija – Triglav Kranj. Zmagovalca teh dveh četrtfinalnih parov pa bosta sestavljala drugi polfinalni par.

V lanski sezoni je pokal osvojila ekipa Sija Acronija Jesenic, ki je v finalu s 7:1 premagala MK Bled. SŽ Olimpija pa je v prejšnji sezoni tekmovanje končala v polfinalu, ko jo je po kazenskih strelih premagala poznejša zmagovalka.

 

Foto: Sportida.com
VIR: STA

Zadnje video vsebine

1

Allegri besnel po tekmi: ”In oni bi radi igrali za Juventus!” (VIDEO)...Več

2

Lotrič: Evropa nam bo prinesla veliko novih izkušenj (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Bo Olimpija eno izmed presenečenj letošnje ICEHL?...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Olimpija v ICEHL...Več

2

Pred derbijem na ŠTV: Mulahusejnović je novi Džeko (video)...Več

3

Puškaša naj dobi … kuža!...Več