single
[4]
161704

Jesenice bo okrepil latvijski napadalec

Avtor: Urban Kolman
12. 6. 2022, 21.33

K hokejistom Sij Acroni Jesenic prihaja nov obraz. V novi sezoni bo jeseniški dres nosil 21-letni latvijski napadalec Rudolfs Polcs, ki je bil član vseh latvijskih reprezentančnih selekcij, v zadnjih letih pa je s svojimi predstavami navduševal v članskih selekcijah klubov Dinamo Riga in Mogo, so sporočili iz jeseniškega kluba.

“V ekipo dodajamo prvega tujega igralca. Glede na našo vizijo, da bomo delali z mladimi igralci, je prostor v naši ekipi zaradi svojega znanja, talenta, delavnosti in človeških lastnosti našel Polcs, ki je bil član vseh reprezentančnih selekcij Latvije. Verjamem, da bo skozi svoje predstave upravičil naše zaupanje in zadovoljil pričakovanja navijačev,” je dejal direktor kluba Anže Pogačar.

Svojega navdušenja o prihodu na Jesenice, pa ne skriva niti Polcs: “Da pridem na Jesenice, sem se odločil, ker sem slišal veliko o njih. Dejstvo je, da gre za klub, v katerem se bom lahko še bolj razvijal in nadgrajeval svoje hokejsko znanje. Moj glavni cilj je, da se z ekipo povežemo in osvojimo pokal alpske hokejske lige.”

Vir: STA
Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Gajser “osmodil” Prada po zunanji in postal kralj Indonezije...Več

2

NAPOVED TEDNA: Danes odbojka, nato pa motokros in Prva liga Telemach!...Več

3

VIDEO: Drugič zapovrstjo in osmič v sezoni donela slovenska himna...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Jan Pokeršnik: “Nova oblika odbojke na mivki je prinesla veliko razburljivosti”...Več

2

30 najvrednejših nogometašev Bundeslige...Več

3

Herlings: ‘’Zdajšnje kvalifikacije so dolgočasne!’’...Več