Jeseničani začenjajo četrtfinale z baloni v dvorani

Avtor: Marko Premrl
28. 3. 2021, 08.53

Jeseniška zasedba bo po drugem mestu v rednem delu Alpske lige izločilne boje začela z dvema domačima tekmama proti Gardeni. V klubu so ob tej priložosti poskrbeli za posebno iniciativo.

Ker trenutno še vedno velja prepoved gledalcev na športnih dogodkih, so se na Jesenicah odločili za simbolično podporo. Stojišče dvorane nameravajo napolniti z baloni, ki jih bodo z donacijami priskrbeli vsi, ki so se odločili klubi pomagati z nakazilom petih evrov. Kdor je nakazal omenjen znesek, gre v boben za nagrado, dres Francesca Pinellija in Žana Usa.

Na led se bo gorenjska zasedba vrnila po desetih dneh premora. Popotnica, zadnjo tekmo rednega dela so izgubili proti ekipi Wipptal Broncos, ni najboljša, a v končnici se vse začenja znova. Gherdeina se je prvič v zgodovini Alpske lige uspela prebiti med osem najboljših, v pre-playoffu je izločila Feldkirch.

Jeseničani so v tem tekmovanju najdlje prišli do polfinala, letos pa so železarji dokazali, da lahko gredo vse do konca.

V seštevku medsebojnih dvobojev v Alpski ligi je v zmagah 7:3 v korist Jesenic, v letošnji sezoni so Slovenci slavili dvakrat.

Tekmo Jesenice – Gherdeina si lahko ogledate na Šport TV 1 ob 17.20.

 

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Hokejska čarovnija v režiji jeseniškega bisera (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Gajser v Italiji za las ušel grdemu padcu...Več

3

VIDEO: Nor zaključek El Clasica pripadel Realu...Več

Najbolj brano ta mesec

1

FOTO: Iličić na treningu s pozlačenimi kramponi...Več

2

Tim Gajser vse bližje dokončanju svoje nove proge (VIDEO)...Več

3

“S takšnim pristopom bi še danes igrali v Ligi prvakov”...Več