single
[2]
133004

Je na obzorju novo slovo iz Bayerna? Nemški reprezentant zahteva preveč

Avtor: Kenny Jan
21. 7. 2021, 11.45

Po pisanju nemških medijev sta nemški velikan Bayern iz Munchna in njegov vezni igralec Leon Goretzka zelo daleč od podaljšanja sodelovanja. Nemški reprezentant za novo pogodbo zahteva vsoto, ki je Bavarci niso pripravljeni ponuditi.

Bayern bi rad podaljšal pogodbo z Leonom Goretzko, ki predstavlja pomemben element igre Munchenčanov, vendar kljub nekaj sestankom obe strani še vedno nista našli skupnega imenovalca.

26-letniku pogodba z Bayernom poteče konec prihajajoče sezone, za podaljšanje sodelovanja pa Goretzka zahteva 20 milijonov evrov plače na sezono. Nemški Bild piše, da so pri Bavarcih pripravljeni ponuditi ”zgolj” 10-12 milijonov.

Zaradi krize, ki jo je povzročila epidemija koronavirusa, si Bayern želi letne plače ohraniti pod 20 milijoni, kar gre mnogim zelo v nos, po novem tudi nekdanjemu nogometašu Bochuma in Schalkeja.

V kolikor nemški reprezentant ne bo podaljšal pogodbe z bavarskim velikanom, ima na mizi 3 zelo atraktivne ponudbe. Za njegove usluge se namreč resno zanimajo Manchester United, Real Madrid in Barcelona.

Foto: Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Livaja uprizoril pravo mojstrovino – vratarja premagal iz mrtvega kota!...Več

2

VIDEO: Popravilo sklopke za ekspresno vrnitev Gajserja na progo...Več

3

Bratski dvoboj na derbiju drugega kola PLT (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Skoraj neverjetno: Luka Dončić na naslovnici igre NBA 2K22!...Več

2

VIDEO: VAR prihaja v Prvo ligo Telemach...Več

3

Pestro poletje na ŠPORT TV...Več