single
[1176]
168026

Jan Pancar: Urnik je zelo natrpan, saj se sam dogovarjam s pokrovitelji (VIDEO)

Avtor: Blaž Magdič
22. 8. 2022, 12.59

Pred dirkači svetovnega prvenstva v motokrosu je prost konec tedna, prvi septembrski vikend pa bo na sporedu zadnja dirka sezone v turškem Afyonu. Pred sklepnim dejanjem je Jan Pancar v razredu MX2 na skupnem 11. mestu, kar je zanj velik uspeh.

Sezona 2022 je zanj najboljša v karieri, uspel mu je velik rezultatski preboj, vrhunec pa je zagotovo redno uvrščanje med najboljšo deseterico. Nekajkrat se je Pancar vmešal tudi v boj za najvišjih pet mest, vrhunski rezultati pa so prinesli tudi zanimanje krovne organizacije. Pri MXGP so ga pred dirko v Franciji povabili v pogovorno oddajo.

“Zagotovo sem zadovoljen s sezono. V drugi polovici leta vozim bolje in bolje, postajam bolj konstanten. Cilj je bil, da se uvrščam med 5. in 10. mestom, to mi vse večkrat tudi uspeva,” je uvodoma dejal Pancar.

Znano je, da je moštvo TEM JP253 zasebne narave, zato Jan pogosto dobiva vprašanja o tem, kako vse skupaj deluje. “Na papirju je “šef” moj oče, v resnici pa veliko dela postorim sam. Rekel bi, da mi je tak način dela celo všeč. Sam se pogovarjam in dogovarjam tudi s sponzorji, večinoma preko elektronske pošte. Moj urnik je res zelo natrpan,” je priznal slovenski dirkač.

“Z nekaterimi pokrovitelji je dogovor tak, da v primeru vrhunske uvrstitve, recimo blizu petega mesta, prejmem dodaten bonus,” je ozadje razkril Pancar, ki je v pogovoru za MXGP TV povedal še marsikaj zanimivega. Preverite na spodnji povezavi.

 

Foto in Video: Facebook/MXGP

Zadnje video vsebine

1

Urukalo: “Za takšne predstave nas najbolj motivira domača publika!” (VIDEO)...Več

2

Nukić: Igrati v takšnih pogojih je za nogometaše nevarno...Več

3

VIDEO: Neymarjev dvojnik preslepil varnostnike...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Milanski Inter Šešku preprečil, da bi spoznal Dončića...Več

2

Nova polomija sodnika in VAR-a: Portugalska enajstmetrovka v nasprotju s pravili? (FOTO)...Več

3

Ronaldo še zadnjič udaril po Unitedu: Izdal novo uro s podobo gola, ki ga je dosegel proti rdečim vragom (FOTO)...Več