single
[2,3194]
227117

Izvedeli smo: Balotelli je bil pripravljen, Celje je lovilo kapitalca, nato pa …

Avtor: Žiga Ikič
30. 5. 2024, 09.05

Govorice o tem, da si je Celje zaželelo eno veliko in odmevno nogometno ime, niso iz trte izvite. Prav tako so imele osnove informacije, da so državni prvaki gojili zanimanje za Maria Balotellija. Po naših informacijah so pogovori prišli do druge faze, tam pa se je zapletlo.

Nobenega dvoma ni, da si želijo sveži državni prvaki za prihodnjo sezono svoj kader dodatno okrepiti. Celje ima za slovenske razmere izjemno ekipo, a naslednji domači in evropski izzivi klub silijo v to, da svoje moštvo še dodatno ojača.

Ne le s kakovostjo na terenu, celjsko vodstvo razume moderni nogometni svet, zato je pri samem vrhu spiska želenih igralcev tudi postavka, da ima vsaj ena poletna okrepitev zelo zvočno ime. Ime, ki bi odmevalo in bi na stadione privabilo še več navijačev.

Med ta imena vsekakor moramo uvrstiti kontroverznega Maria Balotellija, nekdanjega nogometaša Interja, Liverpoola in Manchester Cityja ter reprezentanta Italije. Pred dnevi so se pojavile govorice, da se Celjani zanimajo za njegove usluge, mi pa smo iz zanesljivih virov izvedeli, da je to popolna resnica.

Še več, iz zanesljivega vira smo izvedeli, da je prišlo do konkretnega stika med Celjem in taborom Maria Balotellija. Slednji, vodi ga Vincenzo Raiola, sicer brat preminulega superagenta Mina Raiole, je bil s celjskim vodstvom že dogovorjen za sestanek, ki bi se moral odviti v sredo dopoldan.

A do sestanka po naših informacijah na koncu ni prišlo. Razlog? Celjski veljaki so prekinili stik in se niso zglasili na dogovrjenem sestanku. Celjani naj bi si v zadnjem trenutku premislili in odstopili od nadgradnje pogajanj.

Vrata za selitev eminentnega Italijana v vrste Celja so se tako dokončno zaprla. Ni skrivnost, da bi prihod Balotellija dodobra razburkal slovenski nogomet kot celoto. Gre za zmagovalca lige prvakov, večkratnega italijanskega prvakain angleškega prvaka, v zadnji sezoni pa je igral za turški Demirspor.

Foto: Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Romunke po drami z obrambo v zadnjih sekundah do zmage nad Brazilkami...Več

2

Dobrosrčna poteza Tima Gajserja: Mladi navijač prejel dres in od sreče kar zajokal (VIDEO)...Več

3

Gerčar o Pradu: V najboljši formi je bil v začetku sezone (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sijajen uvod EURA za Slovenijo: Četa Matjaža Keka odščipnila točki favorizirani Danski...Več

2

Šeško tik pred podpisom nove pogodbe...Več

3

Bundesliga ponudila nov čudež: Po porazu s tremi, do zmage s štirimi goli za obstanek v ligi! (VIDEO)...Več