single
[1176]
169406

Izjemni Gajser po osvojitvi naslova tudi do prestižnega naziva

Avtor: Rene Vidmar
6. 9. 2022, 14.10

Tim Gajser je poleg že petega naslova svetovnega prvaka v letošnji sezoni s strani gledalcev bil izbran tudi za najboljšega voznika v razredu MXGP.

Tim Gajser, HRC Honda

Ljubitelji motokrosa ste skozi celotno sezono imeli možnost, da oddate glasove in s tem določite končnega dobitnika za naziv najboljšega voznika po izboru gledalcev. Glasovi so se seštevali za vsako veliko nagrado posebej.

Glasovali ste lahko na uradni strani Instagram profila MXGP. Vsako nedeljo je bila namreč med posamezno veliko nagrado objavljena posebna objava, pod katero ste oboževalci lahko komentirali, kdo je po njihovem mnenju najboljši dirkač posameznega dirkaškega vikenda. Po vnaprej določeni uri so organizatorji prešteli oddane komentarje. Voznik, ki je imel največ glasov, pa je bil izbran za najboljšega dirkača posamezne velike nagrade.

Slovenski šampion je bil na koncu sezone največkrat izglasovan za najboljšega voznika. Skupno je zbral 12 točk, kar 9 več od Jeremyja Seewerja. Na tretjem mestu je z eno osvojeno točko sklenil Jorge Prado.

“Super je, da sta se glavna sponzorja Athena in MXGP odločila za organizacijo tekmovanja. Zelo sem vesel, da sem zmagal. Toda to ne bi bilo mogoče brez vseh navijačev, ki so svoj glas oddali zame. Njim se moram zahvaliti za vso podporo in nagrado,” je na podelitvi priznanj ob koncu sezone dejal Gajser.

Foto: HRC Honda

Zadnje video vsebine

1

Ivo Jan: Aleš Mušič je bil izjemno nepopustljiv in zanesljiv hokejist...Več

2

VIDEO: Sablja na tekmi lige prvakov očistil pajčevino, Muršakovi zatresli kar desetkrat...Več

3

VIDEO: V Kopru s futsal vrtiljakom zmedli obrambo nasprotnika...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Saj ni res, pa je: Neuspešno poskušal zadeti s sredine, nato je vajo ponovil nasprotnik…(VIDEO)...Več

2

Ultimativna čast: Dres Aleša Mušiča za večno pod stropom Tivolija (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več