šport TV 1 logo
17:30 PRVIČ
Adrian Mattern, Whitewater Kayak World of Free Sports
šport TV 2 logo
16:00
PSG - Bordeaux Ligue 1
šport TV 3 logo
15:45
Montreal - Columbus NHL

Iz tabora Celja: Skupaj varimo boljši svet

Avtor: Marko Premrl
23. 4. 2020, 13.37

Rokometaši Celja Pivovarne Laško danes in jutri skupaj s Pivovarno Laško Union in številnimi drugimi športniki in prostovoljci pomagajo hmeljarjem v Savinjski dolini pri pripravi hmeljišč.

V četrtek in petek bodo člani RK Celje Pivovarna Laško skupaj z ostalimi športnimi kolegi iz Slovenije in sodelavci Pivovarne Laško Union opravili več kot 1.250 ur prostovoljnega dela na hmeljnih poljih v Savinjski dolini. V solidarnosti je moč je namreč akcija našega generalnega sponzorja Pivovarne Laško Union, ki smo se ji z veseljem pridružili.

Devet naših članov danes in osem jutri, vključno s predsednikom kluba, direktorjem, vsemi trenerji članske zasedbe in igralci članske ekipe, bo med 8h in 16h pomagalo pri pripravi hmeljišč, saj je hmeljarje močno prizadela trenutna situacija, ko ne morejo dobiti zadostnega števila sezonskih delavcev.

Tilen Kodrin: “Z veseljem smo se odzvali na današnjo akcijo Pivovarne Laško Union. Je pa to seveda močan odmik od našega običajnega dela in za vse nas pomeni svojevrsten izziv in dogodek, ki ga bomo pomnili dlje časa. A s soigralci in ostalimi smo vajeni delati, najprej se bomo seveda malce lovili, a verjamem, da vsaj malo pomagali hmeljarjem in posledično vsej verigi, v kateri je preko generalnega sponzorja tudi naš klub, ki je povezana z zelenim zlatom. V tej krizi mora vsak od nas prispevati svoj del in na ta način sem prepričan, da nam bo uspelo.”

Vsi športniki ter zaposleni bodo tako ustvarili »mozaik solidarnosti«, saj bodo pokazali, da v dneh, ko moramo biti tako narazen, smo lahko tudi zelo skupaj.

 

Foto: RK Celje
VIR: RK Celje

 

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več