single
[2]
124100

Iz superlige izstopil tudi Oblakov Atletico

Avtor: Marko Premrl
21. 4. 2021, 13.57

Nogometna superliga, ki je v zadnjih dneh dvignila mnogo prahu in kritik, je pred razpadom. Potem ko jo je že v torek zvečer zapustila šesterica angleških klubov, jo je zdaj od španskih prvi zapustil Atletico Jana Oblaka.

V Španiji je prvi od trojice uraden izstop potrdil Atletico, v kratkem pričakujejo podoben korak še od Reala Madrida in Barcelone.

“Vodstvo kluba Atletico Madrid se je zjutraj sestalo in odločilo uradno sporočiti superligi in drugim ustanovnim klubom, da ne bo dokončno formaliziralo sodelovanja v projektu,” so zapisali pri Atleticu.

“Atletico Madrid se je za priključitev superligi odločil prejšnji ponedeljek kot odgovor na okoliščine, ki jih zdaj ni več,” so še pojasnili Madridčani in seveda tudi oni izpostavili pomembnost harmonije v Atleticovi družini, pri čemer so izpostavili predvsem navijače.

Superligo so v nedeljo ustanovili Real Madrid, Manchester United, Juventus, Milan, Barcelona, Liverpool, Manchester City, Inter, Chelsea, Tottenham, Atletico Madrid in Arsenal.

“Če sem povsem pošten, je očitno, da to ni mogoče,” je na vprašanje, ali se projekt po teh odstopih še lahko uresniči, odgovoril Agnelli.

 

Foto: Getty Images
VIR: STA

Zadnje video vsebine

1

Gajser ekskluzivno za Šport TV: ”Občutek, ko imaš svojo progo, je fenomenalen” (VIDEO)...Več

2

Med množico Francozov po derbiju Ligue 1 pretep dveh italijanskih reprezentantov (VIDEO)...Več

3

Po enajstih letih črno-modra navijaška norija na ulicah Milana (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

“Inter do naslova? Seveda, če pa so pripeljali mene”...Več

2

Andrea, kaj ti je bilo tega treba?...Več

3

Marotta provocira Juventine: Komaj čakam, da pridem v Torino kot prvak...Več