single
[2]
135961

Iz Španije: Ronaldo se je ponujal Barceloni, ki ga je gladko zavrnila

Avtor: Marko Premrl
31. 8. 2021, 09.18

Po prestopu iz Juventusa v Manchester United ni skrivnost, da je Cristiano Ronaldo po končani lanski sezoni dalj časa iskal novega delodajalca. Med drugim naj bi se ponudil tudi Barceloni, ki pa je hitro rekla, "ne, hvala."

Visoka plača ter EMŠO, ki ne govori več v njegovo prid. Če je Cristiano Ronaldo mislil, da bo z lahkoto odšel iz Juventusa ter da mu bodo drugod ponudili takšne finančne ugodnosti kot v Torinu, se je pošteno uštel.

Njegov prvi cilj je bil povratek v Real, kjer si ga je želel trener Carlo Ancelotti, vendar pa pri vodstvu belega baleta ob svojem odhodu ni pustil dobrega vtisa, zato so se ta vrata hitro zaprla. Naslednji na vrsti je bil Manchester City, ki finančno ni imel težav, a trener Pep Guardiola ni bil navdušen. Pri PSG-ju so kvoto zvezdnikov že zapolnili z Leom Messijem, tako se je nato pojavil Manchester United in dogovor je bil naposled sklenjen.

Španski viri pa navajajo, da je Ronaldo potrkal tudi na vrata Barcelone. Katalonci niso veliko razmišljali in ga hitro zavrnili, saj imajo ogromne finančne težave in pogodba s Portugalcem ne bi pomenila prav nič dobrega za njihovo blagajno.

 

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Slovenija s porazom proti Rusiji uradno brez svetovnega prvenstva...Več

2

Lovrič: Proti Rusiji bomo morali pokazati svojo najboljšo predstavo in na to smo pripravljeni! (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Kek, Šporar in Karničnik upravičeno zadovoljni po tekmi z Malto...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Kek utišal samozavestne Ruse: ”V Ljudskem vrtu ni favorita!”...Več

2

Slovenci s štirimi goli in brez večjih težav ugnali Maltežane (VIDEO)...Več

3

Nik Lorbek: Zaenkrat nismo zadovoljni z izkupičkom...Več