šport TV 1 logo
14:15
Vrhunci, Turčija WRC
šport TV 2 logo
14:05
SPAL - Lazio Serie A
šport TV 3 logo
14:00
Montpellier - Chambery Francoska liga

Iz slačilnice Barce: Za Neymarja bi nekateri dali celo svojo plačo!

Avtor: Marko Premrl
7. 9. 2019, 22.36

Največja saga letošnja prestopna roka je bila zgodba o Neymarju in njegovem prihodu v Barcelono. Kupčija se ni izpeljala, zanimive pa so informacije, ki jih podaja španski Sport.

V slačilnici Barcelone je precej igralcev, ki imajo z Neymarjem dober odnos. Med njimi je v prvi vrsti Leo Messi, ki je večkrat namignil, da bi z veseljem znova združil moči s članom PSG-ja. A ni edini.

Kot poroča katalonski Sport, se jih je kar nekaj javilo, ki se bili pripravljeni odreči delu svoje plače, da bi Barceloni pomagali pri nakupu Brazilca. Vodstvu kluba so sporočili svojo namero, a so vodilni možje ugotovili, da bi bil nakup s finančnega plana prevelik zalogaj.

Katalonci so namreč v tem prestopnem roku kar globoko segli v denarnico, saj so odšteli 120 milijonov evrov za Antoina Griezmanna, ki sicer ne bi bil prav nič navdušen nad prihodom Neymarja, saj bi mu slednji vzel mesto v postavi.

Neymar sicer v začetku sezone ni nastopal, je pa zato zaigral na prijateljski tekmi Brazilije proti Kolumbiji. Bil je sila razigran, saj je dosegel gol, dodal pa še podajo. Tekma se je končala z 2:2.

Brazilija bo naslednjo prijateljsko tekmo odigrala s Perujem v noči s torka na sredo po našem času. Prenos si boste lahko ogledali ob 04.55 na Š1. 

 

Foto: Guliver/Getty Images

Priporočamo še

1

VIDEO: Kurtić junak SPAL-a, v 92. minuti premagal Lazio...Več

2

Gerčar: Konec, zaključujem kariero!...Več

3

Veliki up evropskega rokometa v nekaj tednih vzljubil življenje v Celju (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sarma z “doživljenjsko” pogodbo brez povišice...Več

2

Španci poročajo: Slačilnica Barce je tempirana bomba...Več

3

Špela Motaln: Najlepše je videti slovenske navijače, himno… (video)...Več