single
[2]
125209

“Inter do naslova? Seveda, če pa so pripeljali mene”

Avtor: Blaž Magdič
8. 5. 2021, 08.25

Sobotni dvoboj italijanskega prvenstva med Interjem in Sampdorio bo za navijače milanskega velikana bržčas najslajši v zadnjem desetletju. Handanović in soigralci bodo ob 17.55 s prenosom na Š1 odigrali domačo tekmo, prvič v sezoni kot okronani državni prvaki.

Varovancem Antonia Conteja je z ramen padlo velikansko breme, črno-modri del prestolnice Lombardije je dočakal prvi scudetto po enajstih letih! Igralci so v preteklih dnevih proslavljali, a v običajnem ritmu nadaljevali tudi s trenažnim procesom. V preostalih tekmah sezone bodo priložnost dobili tudi manj opevani člani moštva.

Med tistimi, ki so bili pod Contejem “potisnjeni” v ospredje je zagotovo Alessandro Bastoni. 22-letni branilec se je v Milano preselil leta 2017 iz vrst Atalante, v aktualni sezoni pa je dobil priložnost na kar 38 tekmah. Samo v Serie A je zaigral 30-krat in prispeval tri podaje.

Prav Bastoni je bil po besedah obrambnega partnerja De Vrija že pred meseci prepričan v naslov. “Razkrijem vam lahko, da je Bastoni že od začetka leta 2021 govoril, da bomo zagotovo osvojili naslov,” je italijanski sedmi sili povedal Nizozemec. Mladi Italijan je soigralcu v šali odvrnil: “Seveda je bilo jasno, da bo Inter prvak, če pa so pripeljali mene.”

 

Foto: Guliver/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Žan Rogelj: Menim, da je nogomet šport št. 1 v Avstriji (VIDEO)...Več

2

NA DANAŠNJI DAN: Krstna tekma Slovenije na velikih tekmovanjih (VIDEO)...Več

3

Kovačić: Hrvaška lahko doseže velike stvari (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Gajser: Ni enostavno postati prvak, še težje pa je naslov ubraniti...Več

2

Ekipa ŠPORT TV pripravljena na EURO 2020...Več

3

Oblak vodi enajsterico zvezd, ki jih ne bo na EP...Več