šport TV 1 logo
22:00
Slovenija - Finska IIHF SP elitne divizije 2015
šport TV 2 logo
21:30
Bologna - Milan Serie A
šport TV 3 logo
21:00
PSG - Nantes Ligue 1

Immobile: Smo družina, ki lovi svoje sanje

Avtor: Klemen Verlič
21. 2. 2020, 08.02

Trenutno najbolj vroč napadalec na apeninskem polotoku Ciro Immobile je ob svojem 30. rojstnem dnevu, ki ga je praznoval v četrtek, vsem navijačem Lazia in svojim soigralcem namenil sporočilo, da je Lazio družina, ki skupaj sledi svojim sanjam.

Italijan je v letošnji izvedbi Serie A na 24 tekmah dosegel kar 26 zadetkov in s tedna v teden dokazuje, da je v življenjski formi.

“Še vedno sem mlad in tudi počutim se mladega. V klubu se vsi odlično razumemo, zato bomo moj rojstni dan skupaj proslavili. Tisoče naših navijačev mi je čestitalo ob mojem jubileju in sem jim za lepe želje hvaležen. Opravičujem se, ker ne morem odgovoriti vsakemu posebej, a to bi bilo praktično nemogoče,” je o praznovanju svojega 30. rojstnega dne povedal Immobile.

“Vsi člani kluba smo povezani kot družina. Pogosto se družimo tudi v prostem času. Občasno se spremo, a to naše odnose le krepi. Pred sezono smo imeli visoke cilje in sanjali smo o velikih dosežkih. Zdaj te sanje skupaj zasledujemo. Tu ne mislim le na igralce, tudi fizioterapevti in ostali člani kluba so kot moji bratje in so ključni za naš uspeh,” je dejal Italijan.

Lazio je v prejšnjem krogu z zmago nad Interjem skočil na drugo mesto Serie A. V Italiji ni bil poražen že vsega 19 srečanj. “Ponosni smo na našo igro in na dejstvo, da se tudi ljudje izven Italije pogovarjajo o naših predstavah. To le dokazuje, da se naše trdo delo splača,” je zaključil immobile.

Cira Immobileja bo z Laziem odlične predstave želel nadaljevati tudi v nedeljo proti Genovi. Prenos tekme bo ob 12.25 na Š1! 

Foto: Gulvier/Getty Images

Priporočamo še

1

Xavi naj bo!...Več

2

Fairplay v karanteni...Več

3

Alberto Gilardino: Violinist na začetku nove poti...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Postopno, a strastno taktično dozorevanje Jürgena Kloppa...Več

2

Kurtić za ŠTV: Nisem še rekel zadnje, Jojo je TOP 5 na svetu!...Več

3

Celotna kariera Uroša Zormana zajeta v eno biografijo (intervju)...Več