single
[2]
92210

Iličić poškodovan, njegov trener pa bi ga kar “popipsal” z WD 40

Avtor: Marko Premrl
8. 12. 2019, 07.32

Slovenski reprezentant in kreator igre Atalante Josip Iličić je na sobotnem srečanju proti Hellasu moral z igrišča v 28. minuti zaradi poškodbe. Kaže, da ni nič resnejšega, zato si je trener Gian Piero Gasperini privoščil svojevrsten komentar.

Josip Iličić na dvoboju proti Hellasu, ki ga je Atalanta dobila s 3:2, ni odigral ključne vloge. A ne zato, ker bi bil v slabi formi, ampak ker je moral zaradi poškodbe zapustiti zelenico že v prvem polčasu.

“Nekoliko čudno šepa, vseeno pa mislim, da ne bo nič hujšega, čeprav je zagotovo pod vprašajem za tekmo lige prvakov. Iličić ima takšno fizično strukturo, da je pogosto žrtev manjših poškodb, ampak mislim, da ga bomo spravili s sebi, če ga malce ‘popipsamo’ z WD 40,” (op.p. v originalu je dejal svitolom, kar je italijanska različica WD 40.) so bile besede Gian Piera Gasperinija, ki bo danes po pregledih izbvedel, koliko časa bo moral Jojo počivati.

Da je bil Jojo pred to poškodbo v zelo solidni formi, dokazuje zadetek proti Brescii. V zadnjih sekundah tekme je zadel po protinapadu, potem ko je pretekel z žogo v nogah skoraj celotno igrišče.

 

Foto: Guliver/Getty Images

 

Zadnje video vsebine

1

Med množico Francozov po derbiju Ligue 1 pretep dveh italijanskih reprezentantov (VIDEO)...Več

2

Po enajstih letih črno-modra navijaška norija na ulicah Milana (VIDEO)...Več

3

Junak Interjevih navijačev pred Meazzo dobil čudovit grafit (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Marotta provocira Juventine: Komaj čakam, da pridem v Torino kot prvak...Več

2

Tim Gajser: Najtežje pričakujem ponovno druženje z navijači...Več

3

Andrea, kaj ti je bilo tega treba?...Več