šport TV 1 logo
15:10 V ŽIVO
Polfinale: Rusija - Finska IIHF SP elitne divizije 2019
šport TV 2 logo
17:15
Finale: WAC - EST, prva tekma Total CAF Champions League
šport TV 3 logo
16:30
Dijon - Toulouse Ligue 1

Iličić bi se strinjal s selitvijo v Romo, Atalanta je zadnja ovira

Avtor: Marko Premrl
15. 3. 2019, 07.01

Že v zimskem prestopnem roku je Roma poskusila v svoje vrste iz Bergama pripeljati Josipa Iličića, vendar je Atalanta volkove gladko zavrnila. Kluba sta si obljubila, da se bosta po koncu sezone še enkrat usedla za pogajalsko mizo.

Roma si očitno močno želi Josipa Iličića v svojih vrstah. Slovenski reprezentant je gonilna sila Atalante, letos je dosegel osem golov in šest podaj v Serie A.

Dejstvo je, da bo morala biti ponudba precej višja, kot pa je bila zadnja. Roma je namreč na mizo postavila 13 milijonov evrov in bonuse, Atalanta pa ni želela slišati, kajti v zadnjih urah zimskega prestopnega roka bi težko našli primerno menjavo. Če bi Atalanta za omenjen denar prodala Slovenca, bi naredila lep posel, saj je Jojo iz Fiorentine v Bergamo prišel za več kot pol nižji znesek.

Še en je faktor, ki bi lahko namigoval na uspešen zaključek posla. Iličićev agent Amir Ružnič je velik navijač Rome. Pred dnevi, ko je komentiral debi svojega varovanca Žana Celarja v dresu volkov, je tudi sam priznal simpatije za klub iz italijanske prestolnice.

Atalanta bo v naslednjem krogu Serie A igrala proti Chievu v nedeljo ob 14.55. Tekmo si boste lahko v živo ogledali na Š1.

Priporočamo še

1

Manchester City: kralj Anglije, a brez evropske krone...Več

2

Nejc Mravlja: “Zavesa, dol!” (blog)...Več

3

PAOK: »Zbogom, Atene!«...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Družinska naveza Gajser, Nejcu zdaj zaupajo tudi Japonci...Več

2

Ronaldo kapetanu Rome: Premajhen si, da bi lahko govoril (VIDEO)...Več

3

Srhljivi prizor Gajserjevega padca, ki bi se lahko končal zelo hudo (VIDEO)...Več