KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[4]
193570

IIHF potrdila prizorišče, kjer bodo Risi iskali povratek med elito

Avtor: Blaž Magdič
26. 5. 2023, 13.35

Na kongresu Mednarodne hokejske zveze (IIHF), ki ob robu svetovnega prvenstva elitne divizije poteka na Finskem, so potrdili gostitelje svetovnih prvenstev v prihodnji sezoni. Moška reprezentanca bo ponovno uvrstitev med svetovno elito lovila na prvenstvu divizije I-A, ki bo od 28. aprila do 4. maja 2024 v Bolzanu.

Risi bodo v Italiji merili moči z reprezentancami Italije, Japonske, Južne Koreje, Madžarske in Romunije, so sporočili iz Hokejske zveze Slovenije.

Slovenska ženska reprezentanca bo svoje moči preizkušala na svetovnem prvenstvu divizije I-B, ki bo od 31. marca do 6. aprila prihodnje leto v Rigi.

Risinje se bodo pomerile z izbranimi vrstami Italije, Latvije, Poljske, Velike Britanije ter zadnjeuvrščene reprezentance na letošnjem SP divizije I-A. Slednje je bilo preloženo zaradi ponovnega izbruha covida-19 na Kitajskem in bo šele od 20. do 26. avgusta v kitajskem Shenzenu.

 

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Kot da bi gledali Brazilca sredi Ljubljane, nekdanji mladi reprezentant podaril sombrero nasprotniku...Več

2

Bayern enajstič zapored prvak Bundeslige (VIDEO)...Več

3

Krajnc pred začetkom SP v footgolfu: “Čakata nas vročina in vlaga, a upam, da nekdo od nas uresniči svoje sanje” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sobotno popoldne za večnost...Več

2

Predsednik Olimpije šokiral z izjavo: ”Riera ni pri zdravi pameti!”...Več

3

Tekme Raket na ŠPORT TV...Več