single
[3]
136822

Igor Kokoškov ni več selektor Srbije

Avtor: Klemen Verlič
14. 9. 2021, 15.57

Košarkarski strokovnjak Igor Kokoškov tudi uradno ni več selektor Srbije, je danes sporočila srbska zveza. Devetinštiridesetletni Kokoškov je Slovenijo popeljal do zmagoslavja na evropskem prvenstvu 2017, trenutno pa je pomočnik Jasona Kidda pri Dallasu v severnoameriški ligi NBA, kjer blesti slovenski virtuoz Luka Dončić.

Srbska košarkarska zveza je v izjavi za javnost zapisala, da se je s Kokoškovim sporazumno razšla. “Košarkarska zveza Srbije (KZS) želi Igorju veliko sreče in uspeha na njegovi nadaljnji trenerski poti, hkrati pa se mu zahvaljuje za ves trud v času njegovega selektorskega mandata. KZS se bo v naslednjem obdobju osredotočila na iskanje novega selektorja, o vsem tem bo javnost pravočasno obveščena,” so zapisali pri srbski zvezi.

V košarkarskem zakulisju so že zaokrožila številna imena, nekateri srbski mediji pa so medtem že zapisali, da bo Kokoškova na selektorskem položaju zamenjal Svetislav Pešić. Dvainsedemdesetletni strokovnjak iz Pirota je že bil selektor med letoma 2000 in 2002, nazadnje pa je vodil Barcelono med letoma 2018 in 2020.

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

Allegri besnel po tekmi: ”In oni bi radi igrali za Juventus!” (VIDEO)...Več

2

Lotrič: Evropa nam bo prinesla veliko novih izkušenj (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Bo Olimpija eno izmed presenečenj letošnje ICEHL?...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Olimpija v ICEHL...Več

2

Pred derbijem na ŠTV: Mulahusejnović je novi Džeko (video)...Več

3

Puškaša naj dobi … kuža!...Več