pismo ikona
šport TV 1 logo
00:45
Brescia - Bologna Serie A
šport TV 2 logo
01:00
Dinamo - Istra Hrvaška liga
šport TV 3 logo
01:15
Amiens - Lyon Ligue 1

Icardi povabljen na San Siro, da ne bi tožil Interja

Avtor: Marko Premrl
25. 8. 2019, 08.28

Milanski Inter bo svojo letošnjo sezono začel s ponedeljkovo tekmo proti Lecceju. V moštvu črno-modrih so se odločili, da za srečanje v kader ne povabijo Maura Icardija, ki pa je vseeno opravil petkov večerni trening na San Siru.

Inter Icardija ne želi povsem odtujiti od ekipe, saj se boji, da bi argentinski nogometaš sprožil postopek tožbe proti klubu. Že nekaj tednov se govori, da bi se rad poslužil postopka, ki ga je pred leti uporabil Goran Pandev. Igralec je tožil Lazio zaradi mobinga in dobil razveljavitev pogodbe.

Inter zato v primeru Icardi postopa brez radikalnega reza. Icardi lahko trenira z ekipo, a ga ponavadi trener Antonio Conte pošlje na individualna treninge, ko se uigravajo taktične kombinacije.

Nekdanji kapetan se sicer s svojim zglednim obnašanjem v zadnjih tednih trudi, da bi spremenil odločitev kluba, a nič ne kaže, da bi se kitajsko vodstvo omehčalo. Po njihovem mnenju je skupne zgodbe konec.

Če Inter Icardija ne bi prodal v tem prestopnem roku, bi Icardi ostal v Milanu vsaj do januarja, Mauro pa bi v skrajnem primeru uporabil tudi, kot že prej omenjeno, tožbo. Če bi jo dobil, bi postal prost igralec.

 

Foto: Guliver/Getty Images

Priporočamo še

1

Kek je našel pravi recept...Več

2

Žan Celar: “Boljšega začetka pri Cittadelli si ne bi mogel želeti”...Več

3

Kosovo: talilni lonec s pridihom sambe...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Tim Gajser: Odleglo mi je, glavni cilj sezone je “odkljukan” (video)...Več

2

Tim Gajser svoji Špeli naročil: Na Baliju moramo imeti tudi …...Več

3

Gajser v ekskluzivnem intervjuju pred navijači: Nimam besed, neverjetni so! (VIDEO)...Več