puščica dol ikona
Trenutno na sporedu
puščica gor ikona
14:15
TV Shopping
šport TV 1 logo
14:00
Vrhunci 12. kola, Nogomet - Serie A
šport TV 2 logo
13:15
Istra - Rijeka, Nogomet - Hrvaška liga
šport TV 3 logo

Okoli argentinske izbrane vrste se je v zadnjem letu ustvarilo ozračje, primerno za snemanje kakšnega trilerja ali drame. Sramotne predstave na svetovnem prvenstvu, pomanjkanje denarja za osnovne potrebe na zvezi in zdaj še (začasna) košarica Lionela Messija. Kako naprej?

Argentinski napadalec in kapetan Interja Mauro Icardi je eden tistih nogometašev, ki so se kljub odličnim igram znašli na stranskem tiru. Po mnenju nekaterih, je bila njegova odsotnost želja Lionela Messija, ki se z njim ne razume najbolje. Eden najboljših nogometašev vseh časov je takšna namigovanja že velikokrat zavrnil, zdaj pa je svoje dodal tudi 25-letni napadalec milanskega kolektiva.

“Situacija v reprezentanci je precej neobičajna, tudi glede Messija. Pustimo času čas, občasno je potrebno stopiti korak nazaj, da lahko na dolgi rok dvigneš kakovost igre,” je Messijevo odsotnost na prijateljskih tekmah komentiral Maurito. V pogovoru z argentinsko sedmo silo pa je še dodal: “V preteklosti sva se na treningih oba zelo trudila, veliko sva se pogovarjala, a nikdar se nisva popolnoma ujela. Kljub temu v mojih očeh ni dvoma o tem, kdo je najboljši nogometaš na svetu.”

Icardi bo reprezentančni dres kmalu zamenjal za klubskega. Inter že v soboto v Serie A gosti Parmo. Prenos ob 14.55 na Š1!

 

Foto: Guliver/Getty Images

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja