single
[2]
136664

Ibrahimović: Messi in Ronaldo nista nič boljša od mene

Avtor: Klemen Verlič
12. 9. 2021, 13.07

Zlatan Ibrahimović je še enkrat več dokazal, da v njegovo samozavest ne gre dvomiti. Šved je v svojem slogu v pogovoru za France Football dejal, da verjame, da je tudi pri skoraj 40 letih najboljši nogometaš sveta.

Član Milana je za francoski medij prav tako spregovoril o tem, če obžaluje, da v svoji karieri ni osvojil zlate žoge. Tudi v tem primeru pa ni razočaral svojih navijačev, ki so se skozi leta že navadili na njegove samozavestne odgovore in dejal: “Ne obžalujem, da nisem osvojil zlate žoge, verjamem pa, da zlata žoga obžaluje, da ni v moji lasti!”

Prav tako ga je novinar v intervjuju primerjal z najboljšimi nogometaši sveta in ga vprašal, če tudi Šved sodi mednje. Tudi na to je imel Ibrahimović odgovor: “Če govorimo o individualni kvaliteti, nista Messi in Ronaldo nič boljša od mene. Prednost pred mano dobita le, ker sta osvojila več lovorik, meni pa ni uspelo osvojiti lige prvakov. Ne vem točno kakšni so kriteriji za podeljevanje individualnih nagrad, a v sebi sem prepričan, da sem še vedno najboljši na svetu,” je bil odločen napadalec AC Milana.

Foto: Guliver/Sportimage

Zadnje video vsebine

1

Allegri besnel po tekmi: ”In oni bi radi igrali za Juventus!” (VIDEO)...Več

2

Lotrič: Evropa nam bo prinesla veliko novih izkušenj (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Bo Olimpija eno izmed presenečenj letošnje ICEHL?...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Olimpija v ICEHL...Več

2

Pred derbijem na ŠTV: Mulahusejnović je novi Džeko (video)...Več

3

Puškaša naj dobi … kuža!...Več