single
[2]
142950

Ibra: Azpilicueto sem zadel nalašč in če bi bilo treba, bi ga še enkrat (VIDEO)

Avtor: Klemen Verlič
23. 11. 2021, 10.02

Zlatan Ibrahimović je po končanem reprezentančnem premoru priznal, da je bil njegov nalet na španskega branilca Cesarja Azpilicueto med tekmo švedske reprezentance nameren. Prav tako pa svojega posredovanja prav nič ne obžaluje.

Švedski napadalec AC Milana je razkril, da je Azpilicueta nekaj pripomnil njegovem soigralcu, kar je zmotilo 40-letnika, ki je Špancu vrnil z neprijetnim udarcem ob eni od naslednjih prekinitev. Nogometaš Chelseaja je po prejetem udarcu še nekaj časa v bolečinah ostal na tleh, a ni staknil hujše poškodbe. Ibrahimović pa na drugi strani zaradi suspenza reprezentanci ne bo mogel pomagati na prvi tekmi dodatnih kvalifikacij za svetovno prvenstvo.

“Moj start na Azpilicueto je bil nameren. To brez sramu priznam, saj je pripomnil nekaj neumnega mojemu soigralcu. Če bi bilo potrebno, bi svojo potezo ponovil, da bi razumel, da tega mojim soigralcem ne bo počel. Meni si ne upa nič reči, vseeno pa je videl, kaj se zgodi, če se spraviš na mojega soigralca. Ta ne bo storil nič, ker je preveč prijazen, zato se bom jaz postavil na njegovo stran in situacijo rešil na svoj način. Tudi če ne bom smel igrati na naslednji tekmi, je pomembno, da pošljem sporočilo, da se na moje soigralce ne spravlja. Večina je 20-letnikov, ki na provokacije ne bodo odgovorili, a imajo ob sebi mene, ki bi na podoben način odgovoril še kdaj,” je situacijo za Guardian komentiral Ibrahimović.

Foto: Ludvig Thunman/Imago Sports

Zadnje video vsebine

1

Nukić: Igrati v takšnih pogojih je za nogometaše nevarno...Več

2

VIDEO: Neymarjev dvojnik preslepil varnostnike...Več

3

Zadnja ekipa Alpske lige namučila Železarje, ki v Podmežakli ostajajo neporaženi (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Nova polomija sodnika in VAR-a: Portugalska enajstmetrovka v nasprotju s pravili? (FOTO)...Več

2

Ronaldo še zadnjič udaril po Unitedu: Izdal novo uro s podobo gola, ki ga je dosegel proti rdečim vragom (FOTO)...Več

3

In če bo to prvenstvo de Jongovo?...Več