single
[2,3194]
161537

Husmani še naprej v Domžalah

Avtor: Rene Vidmar
11. 6. 2022, 15.25

Severni Makedonec Zeni Husmani bo še naprej nosil dres nogometnega kluba Domžal, je slovenski prvoligaš objavil na spletni strani. Husmaniju je sicer po koncu sezone 2021/22 potekla pogodba, z vodstvom kluba pa se je dogovoril za novo dvoletno sodelovanje.

Enaintridesetletni vezist bo kmalu začel že svojo 11. sezono v Domžalah. Za klub je v prejšnji v vseh tekmovanjih zbral 41 nastopov in prispeval štiri gole.

“Zaradi spremembe v strokovnem štabu je bilo potrebno malce počakati, a takoj, ko smo se začeli pogovarjati, je vse skupaj šlo zelo hitro. Želel sem si ostati, enako je menilo tudi vodstvo. Dogovor smo tako podpisali takoj na začetku priprav, kar je zagotovo velika prednost,” je za spletno stran kluba povedal Husmani.

“Zeni predstavlja pomemben del zvezne vrste in zaradi tega smo se odločili, da mu ponudimo novo pogodbo. Želeli smo ga zadržati, to nam je uspelo in veseli smo, da je temu tako. Gre za izkušenega nogometaša, ki dobro sodeluje z mladimi igralci. Večkrat je že potrdil svoje kvalitete, zato sem prepričan, da bo dobre igre kazal tudi v novi sezoni,” pa je dodal športni direktor Senijad Ibričić.

Severni Makedonec je ob Kamniški Bistrici debitiral leta 2012 in doslej v vseh tekmovanjih zbral 251 nastopov. Na večni klubski lestvici prve lige je z 212 odigranimi tekmami na tretjem mestu. Pred njim sta le Slobodan Vuk (221) in Luka Elsner (227), so še zapisali pri Domžalah.

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Iz nebes v pekel; najprej branil kot Kahn, nato pa …...Več

2

Velikonja za ŠTV: V Gorici sem vodja ekipe in zadolžen za prenašanje znanja...Več

3

VIDEO: Velika drama na footgolf turnirju na Ptuju, na koncu zmaga Slovencu...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Jan Pokeršnik: “Nova oblika odbojke na mivki je prinesla veliko razburljivosti”...Več

2

30 najvrednejših nogometašev Bundeslige...Več

3

Herlings: ‘’Zdajšnje kvalifikacije so dolgočasne!’’...Več