single
[3583]
211069

Horvat objavil seznam za Italijo in Češko

Avtor: Aljaž Pirnat
7. 12. 2023, 18.03

Selektor slovenske članske futsalske reprezentance Tomislav Horvat je objavil seznam igralcev, na katere bo računal na zadnjih dveh tekmah kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2024 proti Italiji in Češki. Ti bosta 15. decembra v ljubljanskem Tivoliju ter 20. decembra v Plznu, obe se bosta začeli ob 18.30.

Na Horvatovem seznamu so Nejc Berzelak (Siliko), Luka Lovrec (Meteorplast Šic bar), Igor Osredkar (Bubamara Cazin), Teo Turk (Dosson), Žiga Čeh (Dobovec), Klemen Duščak (Dobovec), Nejc Hozjan (Sandro Abate), Matej Fideršek (Minerva), Žan Janež (Siliko), Max Vesel (Siliko), Denis Totošković (The Nutrition Extrem), Jeremy Bukovec (Olmissum Omiš), Luka Čop (The Nutrition Extrem) in Tilen Rajter (Meteorplast Šic bar).

Slovenci so na dosedanjih štirih tekmah izgubili v Italiji in Španiji ter doma premagali Češko in remizirali s Španijo. Ta tudi vodi z desetimi točkami v skupini D, Italija ima sedem točk, Slovenija štiri, Češka pa je pri eni točki.

Zmagovalci skupin se bodo neposredno uvrstili na svetovno prvenstvo. Štiri najboljše drugouvrščene reprezentance pa bodo igrale dodatne kvalifikacije, ki bodo med 8. in 17. aprilom 2024. Zmagovalca dveh parov bosta potovala na svetovno prvenstvo.

Vir: STA
Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Benjamin Markuš: En trenutek lahko prevesi tehtnico (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Prepelič in Tobey Ukrajincem pokazala, kako se izvaja alley oop...Več

3

Sekulić: Fantom sem rekel, da morajo verjeti (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Bundesliga: Borussia še naprej le točko pred Leipzigom, Šeško ob porazu bikov do novega zadetka...Več

2

Je sezona Bayerna zares tako slaba?...Več

3

Sanjski večer Klemna Prepeliča: “Nisem pomemben, ponosen sem na vse fante!” (VIDEO)...Več