single
[3137]
148596

Haaland ne skriva pregreh: Najraje “udari” po kebabu

Avtor: Blaž Magdič
28. 1. 2022, 09.58

Evropski športni, še posebej nogometni mediji, vsak prestopni rok "težkokategornike" selijo v te in one klube. V januarskem obdobju je velikokrat omenjeno ime Erlinga Brauta Haalanda, ki je ob Robertu Lewandowskemu brez dvoma največji zvezdnik nemške Bundeslige.

Napadalec dortmundske Borussie je že nekaj mesecev ena glavnih figur nogometne tržnice. Nekateri bi ga radi videli v madridskem Realu, spet drugi ga selijo v angleško ligo, zadnje dni pa je najbolj izpostavljen njegov morebitni odhod v katalonsko prestolnico. Praktično nemogoče je, da bi Norvežan okrepil Barcelono že v zimskem prestopnem obdobju, precej bolj zanimivo (in realno) pa bo spremljati njegove odločitve ob koncu sezone 2021/2022.

21-letnik ne želi govoriti o zakulisnem dogajanju, zato je zelo težko predvideti, kam se bo obrnila njegova hitro rastoča kariera. Nekdanji član Red Bull Salzburga pa precej raje govori o zabavnejših tematikah. V pogovoru za Sky Sports je brez sramu razkril svoji dve največji pregrehi.

“Poskušam se prehranjevati zdravo in uravnoteženo, a se kar nekajkrat tudi pregrešim. Obožujem kebab, to je moja najljubša hrana. Pijača? Brez dvoma bi se odločil za pina colado,” je presenetljivo dejal skandinavski nogometni biser.

 

Foto: Bundesliga/Getty Images/Sebastian Widmann

Zadnje video vsebine

1

Pancar: ”Če bom pridno delal, sem prepričan, da bo prišel moj čas!” (VIDEO)...Več

2

Darijan Matić – “zlati” kapetan Olimpije in del Murinega sanjskega vzpona...Več

3

Bundesliga: Pregled sezone 2021/22 (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Matić za ŠTV: Obdobje v Olimpiji najlepše v karieri!...Več

2

Puš pred začetkom SP elitne divizije: “Prvak je lahko 8 ekip!”...Več

3

Poslovnež, ki je Koper vrnil na nogometni zemljevid: ”V nogometu ni garancije za uspeh!”...Več