KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[2,3194]
183567

Golubović pred Mariborom: “Komaj čakamo, da vidimo, kako smo pripravljeni” (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
8. 2. 2023, 16.32

Konec tedna se vrača Prve lige Telemach. Na Šport TV bomo v nedeljo prenašali obračun aktualnih prvakov Maribora in pokalnih prvakov Kopra. Pred obračunom pripravljamo tudi zanimiv studijski del, v katerem boste lahko videli naš celotni pogovor z vratarjem kanarčkov Adnanom Golubovićem.

Sedemindvajsetletnik, ki prihaja iz Ljubljane, je v Koper prišel leta 2021. Letos je med vratnicama drugouvrščene ekipe domačega nogometnega prvenstva branil na vseh dvajsetih obračunih jesenskega dela. Na njih je prejel osemnajst zadetkov. Sedemkrat mu je svojo mrežo uspelo ohraniti nedotaknjeno.

Med pogovorom smo se dotaknili tudi priprav, o katerih je dejal: “Priprave kot priprave. Bile so dolge in naporne. Odšli smo v Turčijo, malo smo spremenili okolje. Imeli lepo vreme. Vse je bilo pozitivno.”

Še posebej je izpostavil tudi pogoje v Kopru: “Vsi vemo, da so v Kopru najboljši pogoji v Sloveniji, tudi kar se tiče klime.”

VIDEO: Golubović o pripravah

Video is not available for your country.

Koper – Maribor v nedeljo ob 15.00 na Š1. Studio ob 14.15!

Video: Šport TV
Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Jeseničani gladko v finale alpske lige...Več

2

Murić po zadnji tekmi v EuroCupu: ”Težko rečem, kaj vse je bilo narobe, postalo je že smešno!” (VIDEO)...Več

3

Obetavni hrvaški organizator Cedevite Olimpije o vzornikih: “Odkar spremljam NBA je to Luka Dončić, tak košarkar se rodi enkrat na milijon let! (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Nekdanji dragulj Bayerna se spominja Der Klassikerja: ”Ljudje so samo zaradi te tekme kupovali sezonske vstopnice”...Več

2

VIDEO: Slovenija po preobratu v drugem polčasu do zmage na uvodu kvalifikacij!...Več

3

Roka tako, roka drugače, kaj je prav in kaj ni?...Več