šport TV 1 logo
17:55 V ŽIVO
Juventus - Torino Serie A
šport TV 2 logo
19:00 DANES
Troyes - Paris Ligue 2
šport TV 3 logo
18:25 V ŽIVO
Viktoria Plzen - Karvina Češka liga

Gnije na Interjevi klopi, želijo pa ga Real, Bayern in PSG

Avtor: Marko Premrl
15. 11. 2020, 08.10

Danski vezist Christian Eriksen in Inter bi lahko v kratkem šla vsak po svoji poti. Italijani bi vezista brez pomislekov prodali, le če na njihov naslov pride dovolj konkretna ponudba.

Ko je Inter konkurenci pred približno enim letom vzel Christiana Eriksena, so bili v Milanu prepričani, da imajo v rokah aduta, ki bo držal vajeti igre črno-modrih. A so se pošteno ušteli. Danski vezist ni prepričal trenerja Antonia Conteja, ki ga je poskusil na več različnih igralnih položajih. In ker v tem obdobju ni pustil pečata, se vse bolj glasno govori, da se bo v kratkem poslovil iz Milana.

Inter ima eno zahtevo, in sicer da igralca ne bo posojal, temveč da se bo odseli dokončno. S tem bi v klubskem blagajne dobili najmanj vložen denar, približno 25 milijonov evrov. Tako nizko ceno so plačali, ker je bil s Tottenhamom pred iztekom pogodbe.

Črno-modri so sicer odprti za predloge, ne zahtevajo nujno gotovine, pripravljeni so se pogovarjati tudi o menjavi igralcev. Real jim tako ponuja Isca, pri Bayernu bi jih zanimal David Alaba, pri PSG-ju pa so si v zadnjem času ogledovali Leandra Paredesa. Ne gre izključiti niti Eriksenovega povratka na Otok, po njem sprašuje Manchester United.

 

Foto: Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Messi se je poklonil Maradoni...Več

2

VIDEO: Rupnik znova uprizoril Messija...Več

3

VIDEO: Igralci Lazia preklinjali ob obupnem pristanku “novega” letala...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Srce, veliko kot garderobna omara...Več

2

BLOG: Mesto, kjer se otroci rojevajo z vratarskimi rokavicami...Več

3

Maldini: Sram me je bilo, ko sem videl posnetke tekem proti Maradoni...Več