single
[6]
156203

Gjorgiev podaljšal zvestobo ACH Volleyju

Avtor: Blaž Magdič
14. 4. 2022, 21.54

Makedonski odbojkar Nikola Gjorgiev je podaljšal pogodbo z ACH Volleyjem, so danes na spletni strani sporočili iz vrst ljubljanskega kolektiva. S sedemnajstkratnimi državnimi prvaki je 33-letni korektor podpisal novo dveletno pogodbo.

Na spletni strani kluba so zapisali, da se je po prihodu v Ljubljano Gjorgiev izkazal kot odlična okrepitev. ACH Volley je sicer 11. klub izkušenega korektorja.

V svoji dosedanji karieri je zastopal barve številnih evropskih klubov, med katerimi najbolj izstopajo Paris Volley, Friedrichshafen ter Inegöl Belediyesi. Pot ga je ponesla tudi v deželo vzhajajočega sonca, kjer se je v sezoni 2016/2017 z ekipo Toray Arrows veselil naslova japonskega prvaka.

“Izredno sem vesel, da smo se s klubom dogovorili za podaljšanje sodelovanja. Organizacija v klubu je fenomenalna. Tukaj smo osredotočeni izključno na naše delo na igrišču, kar je ključnega pomena pri končnem uspehu ekipe. Glavni cilj s klubom je, da tudi v prihodnje osvajamo lovorike in smo najboljši,” je ob podaljšanju pogodbe z letos že pokalnim prvakom in zmagovalcem srednjeevropske lige dejal Gjorgiev.

ACH Volley se je s sredino drugo zmago proti Panviti Pomgrad zanesljivo uvrstil v finale državnega prvenstva. Tam bo igral bodisi proti Calcitu Volleyju bodisi Merkurju Mariboru.

 

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

Pancar: ”Če bom pridno delal, sem prepričan, da bo prišel moj čas!” (VIDEO)...Več

2

Darijan Matić – “zlati” kapetan Olimpije in del Murinega sanjskega vzpona...Več

3

Bundesliga: Pregled sezone 2021/22 (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Matić za ŠTV: Obdobje v Olimpiji najlepše v karieri!...Več

2

Puš pred začetkom SP elitne divizije: “Prvak je lahko 8 ekip!”...Več

3

Poslovnež, ki je Koper vrnil na nogometni zemljevid: ”V nogometu ni garancije za uspeh!”...Več