single
[1176]
148602

Generalni direktor pred novo sezono: Timu neizmerno zaupam

Avtor: Blaž Magdič
28. 1. 2022, 15.29

Manj kot mesec dni nas loči do začetka nove sezone svetovnega prvenstva v motokrosu. Motorji bodo vnovič zahrumeli 20. februarja v Veliki Britaniji, kjer bo na sporedu premierna dirka sezone 2022. Tudi prihajajoče tekmovalno obdobje boste lahko v prenosih spremljali na programih prve slovenske športne televizije.

Tim Gajser, HRC Honda

V moštvu HRC Honde, kjer že dolga leta blesti slovenski adut Tim Gajser, tudi v prihajajočo sezono vstopajo z najvišjimi cilji. V prestižnem razredu se bo Slovencu pridružil tudi Mitch Evans, ki je prejšnjo sezono izpustil zaradi poškodbe in dolgotrajne rehabilitacije.

Generalni direktor ekipe Marcus Pereira de Freitas je pred novimi izzivi optimističen, veseli ga predvsem dejstvo, da bo imela HRC Honda spet dva konkurenčna dirkača. “Najlepše je, da sta Tim in Mitch zdrava in pripravljena na novo sezono. Premor od zadnje dirke je bil kratek, za nami je zelo pestro in razburljivo obdobje. Tim je vedno maksimalno profesionalen in naredi vse, kar je potrebno, da je v vrhunski formi. Tako na motorju kot tudi v fizični pripravi, zato mu neizmerno zaupam,” je za spletno stran ekipe dejal Pereira.

“Mitch se je po dolgotrajni odsotnosti vrnil v Evropo in tudi on že kaže napredek. Kmalu bomo naredili resnejše teste na progi in videli bomo v kakšnem stanju je. Vemo, da nas čaka zahtevna sezona, a mi smo zelo optimistični. V celoti gledano je HRC Honda pred začetkom sezone 2022 v dobrem položaju,” je zaključil direktor.

Nova sezona MXGP od 20. februarja dalje na Šport TV!

 

Foto: HRC Honda

Zadnje video vsebine

1

Pancar: ”Če bom pridno delal, sem prepričan, da bo prišel moj čas!” (VIDEO)...Več

2

Darijan Matić – “zlati” kapetan Olimpije in del Murinega sanjskega vzpona...Več

3

Bundesliga: Pregled sezone 2021/22 (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Matić za ŠTV: Obdobje v Olimpiji najlepše v karieri!...Več

2

Puš pred začetkom SP elitne divizije: “Prvak je lahko 8 ekip!”...Več

3

Poslovnež, ki je Koper vrnil na nogometni zemljevid: ”V nogometu ni garancije za uspeh!”...Več