single
[1176]
167403

Gajserju za naslov med drugim čestitala tudi Carmichael in Marquez

Avtor: Klemen Verlič
15. 8. 2022, 17.59

Včerajšnja nedelja je v svetu dirkaških športov pripadla Timu Gajserju. Slovenski šampion je na VN Finske osvojil še svoj peti naslov svetovnega prvaka v motokrosu, ob uspehu pa so mu čestitali tudi številni zvezdniki športa.

Med konkurenti je slovenskemu asu na družbenem omrežju med prvimi čestital Španec Jorge Prado. Čestitkam so se pridružili tudi Jeremy van Horerbeek, Rubeh Fernandez, Javier Garcia, Liam Everts in Alessandro Lupino.

Prav posebne časti je bil v cilju VN Finske Gajser deležen s strani enega najboljših motokrosistov vseh časov. Prek videoklica je slovenskega šampiona namreč poklical veliki Ricky Carmichael. Kot vselej pa na njegov dosežek ni pozabil niti večkratni svetovni prvak v Moto GP in Gajserjev moštveni kolega pri Hondi Marq Maruquez.

Ob številnih čestitkah, ki jih je prejel Gajser, sta mu med drugimi spoštovanje izrekla tudi žena Antonia Cairolija, Jill Cairoli Cox, zvezdnik triala Japonec Takahisa Fujinami. Njegov uspeh niso pozabili niti v domovini, kar je potrdil olimpijski podprvak v paralelnem veleslalomu, deskar Tim Mastnak. Hudomušno bi lahko rekli, da Gajserju za naslov prvaka ni čestital le Nizozemec Jeffrey Herlings.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tim Gajser (@tiga243)

Foto:  Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: SŽ Olimpija na prvi domači tekmi točke predala Celovcu...Več

2

VIDEO: Kako ne začeti tekme? Predava Las Vegas...Več

3

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

2

Union Berlin: Novi nemški vladar?...Več

3

Tekma med Muro in Olimpijo dobiva tretji polčas: Riera na družbenem omrežju odgovarja Čontali (FOTO, VIDEO)...Več