single
[1176]
145516

Gajserjev moštveni kolega je nazaj: Cilj so uvrstitve med najboljših deset!

Avtor: Blaž Magdič
22. 12. 2021, 15.08

Čeprav se je MXGP sezona 2021 končala šele pred tedni, pa se mnoga moštva že obračajo v tekmovalno leto 2022. Svetovno prvenstvo v motokrosu bomo vnovič spremljali na Šport TV, kjer boste lahko stiskali pesti za Tima Gajserja. Zvezdniku HRC Honde bo v prihajajoči sezoni nekoliko lažje, saj se po dolgi odsotnosti vrača njegov moštveni kolega.

Mitch Evans je veliki prijatelj slovenskega šampiona, hkrati pa je Gajserju v veliko pomoč in podporo na progah svetovnega prvenstva. V zadnji sezoni tega ni občutil, saj je Avstralec manjkal zaradi komplicirane poškodbe zapestja. 23-letnik je za spletno stran delodajalca razkril, da je poškodba pozabljena in komaj čaka na nove dirkaške izzive.

“V tem trenutku se počutim zelo dobro. Veliko sem delal na psihični pripravi, moja miselnost je spremenjena, glava je na pravem mestu. Poskušam uživati v vsakem trenutku na in ob motorju, hvaležen sem za vsak dan posebej. Tudi fizično sem v dobri formi, nekoliko sem še vedno omejen zaradi zapestja, a počasi prihajam na pravi nivo. Pred začetkom sezone bom na 100%,” je razkril zgovorni Evans.

“Zelo težko je bilo izpustiti celotno sezono, ki je bila zame kot kakšen privid. Le sedel sem doma in gledal dirke, to je bilo najdaljših trinajst mesecev mojega življenja. Toda zdaj sem nazaj, močnejši kot kadarkoli. V naslednji sezoni se želim uvrščati v najboljšo deseterico, upam, da bodo ljudje potrpežljivi z mano. Želim dirkati pametno in primerno dodajati ritem,” je zaključil moštveni kolega ljubljenca slovenske športne publike.

Nova MXGP sezona od 20. februarja dalje na Šport TV!

 

Foto: Sportida.com

 

Zadnje video vsebine

1

Blešči se od zlata! Šampion Verstappen predstavil svojo novo opremo (VIDEO)...Več

2

Smučar ali hokejist? Kako se je Blažič odločil za poklic košarkarja (video)...Več

3

Zoran Dragić: Ob povratku je bilo kar malo čudno, imam pa veliko motivacijo...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Dobrodelni Memorial Milana Ščulca pripadel Kopru...Več

2

Luka Modrić, ubrani mojster neskončne simfonije...Več

3

Prva violina HRC Honde začela s pripravami na novo sezono (FOTO)...Več