single
[1176]
170918

Gajserjev mehanik: “S Timom zelo rad delam, saj je vedno vljuden in prijazen”

Avtor: Rene Vidmar
21. 9. 2022, 18.31

Tim Gajser je prvi septembrski konec tedna v Turčiji osvojil že svoj peti naslov svetovnega prvaka. Slovenski zvezdnik je nato odšel na zaslužen kratek oddih, zdaj pa se, sodeč po objavah na družabnih omrežjih, že vneto pripravlja na novo sezono.

Tim Gajser, HRC Honda

Za nov velik uspeh 26-letnega Makolčana, ki je po letu 2016, 2019 in 2020 prišel do že svojega četrtega naslova v najelitnejšem razredu MXGP, pa gredo velike zasluge tudi njegovi celotni ekipi. Gajser se je vsakemu posebej zahvalil že ob osvojitvi naslova, zdaj pa se je odločil, da vsakega še nekoliko podrobneje predstavi.

Aaron Bugli je prvi, ki se je znašel na spisku. Mladi Italijan je v ekipi HRC Honde že od leta 2020. Letos pa je prevzel pomembno funkcijo, saj je bil zadolžen za to, da je Gajserjeva Honda delovala tako kot mora. “Sezono sem si najbolj zapomnil po VN Francije v Ernéeju. Tim je dirko zaključil na četrtem mestu, toda preizkušnja je bila zelo razburljiva,” je svojo najljubšo postajo sezone predstavil Gajserjev mehanik.

Italijan je obenem razkril, zakaj je delo s Slovencem tako posebno. “S Timom zelo rad delam, saj je vedno vljuden in prijazen. Naučil me je, da poskušam biti srečen, tudi ko mi je težko. Če je nekdo nesramen do mene, mu skušam vrniti s prijaznostjo. Vedno se lepo obnašam.”

Sezona MXPG se je sicer že zaključila, uradno pa se bo končala ta konec tedna. V ZDA bo namreč na sporedu še Pokal narodov, kjer pa ne bo slovenske reprezentance. Ljubitelji motokrosa kljub temu ne boste prikrajšani, saj si boste dirke lahko ogledali na Šport TV.

Pokal narodov v ZDA, prenos začenjamo v nedeljo ob 19. uri na Šport TV 1!

Foto: HRC Honda

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: SŽ Olimpija na prvi domači tekmi točke predala Celovcu...Več

2

VIDEO: Kako ne začeti tekme? Predava Las Vegas...Več

3

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

2

Union Berlin: Novi nemški vladar?...Več

3

Tekma med Muro in Olimpijo dobiva tretji polčas: Riera na družbenem omrežju odgovarja Čontali (FOTO, VIDEO)...Več