single
[1176]
169507

Gajser tudi v naslednjih sezonah na Hondi

Avtor: Urban Kolman
7. 9. 2022, 09.42

Aktualni prvak razreda MXGP Tim Gajser in njegova ekipa HRC Honda sta danes sporočila, da bosta tudi v prihodnosti še naprej sodelovala. Poleg Gajserja je večletno pogodbo s Hondo podpisal tudi španski dirkač Rubén Fernández, ki bo v ekipi zamenjal Mitcha Evansa.

Tim Gajser, HRC Honda

Gajser je o odločitvi podaljšanja dejal: “Odločitev nadaljevanja razmerja z ekipo Honde je bila lahka. Zame so kot druga družina in nikjer drugje se ne bi počutil tako dobro. Vedno pravi “vesel dirkač, hiter dirkač” in delo z vsemi v ekipi HRC, od vseh tehnikov na Japonskem, do mojega mehanika na vadbi, do mojega fizioterapevta, vse je tako prijetno in vedno se veselim dirkanja.”

Nadaljeval je: “S Hondo sem osvojil pet svetovnih prvenstev, tako, da se na motorju počutim zelo udobno. Poleg tega vedno naredijo odlično delo pri razvoju in izboljšavah motorja. Zato vem, da bom v naslednji sezoni vozil motor, na katerem bo mogoče osvojiti naslov številka 6. Zahvalil bi se vsem mojim podpornikom po vsem svetu in veselim se srečanja z vami tudi naslednje leto v ekipi HRC.”

25-letnik je svoj prvi naslov s Hondo osvojil leta 2015, ko je tekmoval še v razredu MX2. Nato se je preselil v MXGP in slavil v letih 2016, 2019, 2020 in 2022.

Foto: HRC Honda

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: SŽ Olimpija na prvi domači tekmi točke predala Celovcu...Več

2

VIDEO: Kako ne začeti tekme? Predava Las Vegas...Več

3

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

2

Union Berlin: Novi nemški vladar?...Več

3

Tekma med Muro in Olimpijo dobiva tretji polčas: Riera na družbenem omrežju odgovarja Čontali (FOTO, VIDEO)...Več