single
[1176]
165314

Gajser: Trudil sem se po svojih najboljših močeh, a nisem našel pravega ritma

Avtor: Klemen Verlič
25. 7. 2022, 11.37

Tim Gajser letošnje VN Flandrije ne bo imel v najlepšem spominu. Končal jo je na sedmem mestu, a vseeno z veliko razliko ostal na vodilnem mestu v skupnem seštevku.

Tim Gajser, HRC Honda

Gajser je imel po drugem mestu v kvalifikacijah in odličnih rezultatih v letošnji sezoni v nedeljo večje apetite. A zahtevne razmere ob visokih temperaturah in mehki podlagi tokrat slovenskemu šampionu niso ugajale. V Lommlu, kjer je v preteklosti na najvišji stopnički zmagovalnega odra stal kar trikrat, je Gajser letos dvakrat zasedel sedmo mesto. Kot je za spletno stran ekipe HRC Honda povedal sam, pa je imel med dirko kar nekaj težav.

“Ne v prvi in ne v drugi vožnji nisem našel pravega občutka. Ko je proga tako zahtevna kot tokrat, pa je vse skupaj še težje. Trudil sem se po svojih najboljših močeh, a nisem našel pravega ritma. Dirkal sem za preživetje in ne užitek. Zagotovo sem razočaran z nastopom, saj vsako dirko ciljam na zmago. Prost teden bom izkoristil za čim boljšo pripravo na zadnje štiri dirke letošnje sezone, ki jo želim končati čim močneje,” je bil odločen Tim Gajser, ki ima v skupni razvrstitvi na vrhu zdaj 122 točk prednosti pred konkurenti.

Naslednja preizkušnja dirkače MXGP čaka 7. avgusta na Švedskem!

Foto: HRC Honda

Zadnje video vsebine

1

Golemac: Kljub odhodu Blažiča ne bi smelo biti težav (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Iloski se ne ustavlja, njegova strelska statistika že pri številki 19!...Več

3

Velikonja poskrbel, da bodo pri Olimpiji spet jedli krofe (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Tim Gajser je novi svetovni prvak! (VIDEO)...Več

2

Jan Pancar: Motokros je na Finskem veliko bolj razvit, kot misli večina...Več

3

Srebrnič ima protistrup za Olimpijo, sliši na ime sodnikov podaljšek...Več