šport TV 1 logo
21:45
Inter - Parma Serie A
šport TV 2 logo
21:30
Roma - Milan Serie A
šport TV 3 logo
21:00
Montpellier - PSG Ligue 1

Gajser slavil na prvi testni dirki, a opozoril na nekaj napak

Avtor: Blaž Magdič
28. 1. 2020, 09.21

Vse bližje je prvi marčevski dan, ko se bo karavana svetovnega prvenstva v motokrosu pognala v nove izzive, ki jih prinaša sezona 2020. V prestižnem razredu MXGP bomo Slovenci spet imeli velikega aduta v aktualnem prvaku Timu Gajserju, ki se v pripravljalni fazi mudi na Sardiniji.

Triindvajsetletnik je že nekaj preteklih faz priprav preživel v toplejšem delu Evrope, kjer ima pogoje za delo pravzaprav idealne. Na italijanskem otoku ga je obiskala tudi ekipa Šport TV-ja, zato lahko v naslednjih dneh pričakujete veliko zanimivih vsebin iz ozadja.

Medtem je Gajser odpeljal tudi prvo testno dirko pred novo sezono, kjer je lahko v primerni tekmovalni konkurenci italijanskega prvenstva spoznal tudi odzivanje novega motorja. Začel je zmagovito, saj je za seboj pustil prav vse tekmece. Po dirki je prek družbenega omrežja Facebook sporočil: “Dobra prva dirka v letu 2020, čeprav sem naredil kar veliko napak. Če gledamo celotno sliko pa lahko rečem, da sem zadovoljen s svojo vožnjo. Hvala ekipi HRC in vsem, ki skrbijo zame.”

Tudi slovenske navijače veseli, da se forma svetovnega prvaka tempira po pričakovanjih. Bo 1. marca v Veliki Britaniji že pokazal celotno razkošno znanje? Preverite v družbi Šport TV-ja!

 

Foto: HRC

Priporočamo še

1

Pavlin odkrito: V reprezentanci pogrešam srčnost in žar, za grb je treba dati vse! (VIDEO)...Več

2

Najboljši motokrosist sveta pokazal zmagovalni spomin iz otroštva (FOTO)...Več

3

Neymar podlegel provokacijam in drugič v Franciji pordečel (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Hrvaški Messijev naslednik žogo poslal … v kuhinjo!...Več

2

VIDEO: Zimzeleni Šterbik pri 40 letih uprizoril vratarsko predstavo za anale...Več

3

Prekršek ali ne? Situacija, ki deli hrvaško športno javnost (VIDEO)...Več