single
[1176]
203826

Gajser: “Sezono želim končati z zmago na VN Velike Britanije”

Avtor: Urban Kolman
20. 9. 2023, 18.07

Ta konec tedna se bo končala letošnja sezona motokrosa. Zadnja dirka bo potekala v Veliki Britaniji. Na dirki bodo znova trije Slovenci, v razredu MXGP bo zmago ponovno lovil Tim Gajser, medtem ko bosta v MX2 do čim boljše uvrstitve poskušala priti Jan Pancar in Jaka Peklaj.

Tim Gajser, HRC Honda

Petkratni prvak je pred VN Velike Britanije za uradno stran HRC Honde dejal: “Občutek imam, da je moja vožnja tam, kjer mora biti. Zmaga v Turčiji mi je dala samozavest, da se bom do konca sezone boril za zmage, čeprav se to ni zgodilo v Maggiori. Še vedno sem bil zadovoljen z drugo vožnjo. Vedno uživam v vožnji na Matterley Basina, z velikimi skoki in širokim krogom. Tam sem v preteklosti že zmagal in veselim se, da bom to poskusil letos ponoviti ter to sezono resnično končal na visoki noti.”

Na VN Italije sta bila potrjena oba zmagovalca letošnje sezone. V MXGP je to postal Španec Jorge Prado, medtem ko je v MX2 slavil Italijan Andrea Adamo.

Gajser lahko z novim dobrim rezultatom pride do skupnega 11. mesta. Medtem bo na enajstem skupnem mestu sezono MX2 zaključil Jan Pancar.

Foto: HRC Honda

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: PSV z zmago nad Feyenoordom slednjemu pobegnil na 10 točk prednosti...Več

2

Žlogar: Med tekmo mora trener znati odreagirati na določene situacije (VIDEO)...Več

3

Cvijanović: To je Jan Repas, ki ga želijo videti vsi navijači Maribora (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Joker s klopi Verbič Sloveniji prinesel zmago in EP (VIDEO)...Več

2

Zoran Zeljkovič: Čaka nas še veliko dela (VIDEO)...Več

3

Kek: “Fantje so si zaslužili evropsko prvenstvo, pokazali so, da so edinstveni” (VIDEO)...Več