single
[1176]
153312

Gajser: Proga v Argentini mi ustreza, želim nadaljevati niz zmag (VIDEO)

Avtor: Klemen Verlič
17. 3. 2022, 12.21

Tim Gajser je s konkurenti v razredu MXGP pred tretjo dirko nove sezone. V Argentini bo slovenski as lovil še tretjo zmago, s katero bi se še dodatno utrdil kot glavni kandidat za naslov svetovnega prvaka.

Tim Gajser, HRC Honda

Karavana MXGP se v Argentino podaja prvič po letu 2019. Najboljši motokrosisti sveta se bodo ta konec tedna merili na progi Villa La Angostura v Patagonii. Na obeh prvih dirkah letošnje sezone je bil najboljši Tim Gajser. V dveh vožnjah je bil najhitrejši, na preostalih dveh pa z minimalnim zaostankom drugi. S prednostjo 12 točk se bo tudi v Argentini na progo podal z rdečo številko vodilnega v skupnem seštevku. V lovu na peti naslov svetovnega prvaka pa želi hitre vožnje pokazati tudi v Argentini, kjer dirkače v Andih čaka izjemna kulisa.

VIDEO: Prizorišče VN Argentine

Pred nedeljsko preizkušnjo svojih visokih ciljev ne skriva niti sam Tim Gajser: “Nekoliko daljši počitek pred tretjo dirko sezone mi je koristil. Prvi dve sta se razpletli po mojih željah. Iz prejšnjih sezon sem se naučil, da ne smem pretrdo trenirati in se preveč utruditi. Sploh v zgodnji fazi sezone. Sem odlično fizično in mentalno pripravljen. Želim nadaljevati zmagovalni niz. Proga v Argentini mi ustreza, saj je zelo zabavna. Vesel sem, da smo se znova odpravili čez ocean, saj smo te dirke v zadnjih letih pogrešali”.

VN Argentine si boste v nedeljo od 17.00 dalje lahko ogledali na Š1!

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Šeško dosegel svoj 9. zadetek v Bundesligi in Leipzigu pomagal do nove zmage...Več

2

Jošt Pišek za Šport TV: Lahko smo konkurenčni in proti Olimpiji ustvarimo pozitiven rezultat (VIDEO)...Več

3

Pancar za Šport TV: ”Na zadnjo dirko sem se odpravil brez opravljenega treninga”...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sanjska Slovenija v sanjskih Stožicah: Cristiano in soigralci pokleknili z 2:0!...Več

2

BLOG: Čas je za Elšnika, Karničnika, Iličića, Topalovića… Pridete?...Več

3

Bogatinov in Kosić zadnji žrtvi trenerskih menjav v PLT...Več